Het is alweer bijna het einde van de maand dus pakken we deze week ook de maandgrafiek er even bij. Afgelopen maand zijn we heel even boven de down trendlijn (gele – – lijn) uitgekomen maar hebben we niet weten te claimen op de hogere timeframe.

We traden eigenlijk heel de maand al rond de golden pocket gemeten van de laatste wave down. De vorige keer dat we rond dat level zaten resulteerde dat in een drop van 60% in de 9 maanden daarna. Laten we hopen dat dat nu niet gebeurt want dan zouden we uitkomen rond de monthly demand zone rond 3800 dollar.

De ema’s staan nog gunstig voor de stieren, wellicht dat bij een daling de gele trendlijn als support kan dienen. De rsi bevind zich in neutrale zone en is op het moment van schrijven de ema aan het testen. Beide bevinden zich nog boven de 50-lijn. Wel zien we dat er een beetje bearish momentum toeneemt.

Weekgrafiek Bitcoin week 27
Weekgrafiek Bitcoin

Op de week grafiek is goed te zien dat een daling tot aan de gele trendlijn helemaal zo verkeerd nog niet is, we zouden dan een potentiële inverted head and shoulders kunnen printen. Dit is een bullish signaal en zou de koers naar een 16K moeten kunnen pushen.

De ema’s staan ook hier nog gunstig voor de stieren en afgelopen week is de candle close ook boven de ema’s geweest. Maar gezien de afgelopen weken en de daaruit vloeiende candlesticks is de kans groot dat we deze week waarschijnlijk wel onder de ema een candle close gaan krijgen.

Ook op de weekgrafiek is de rsi de ema aan het testen boven de 50-lijn. We zien het bullish momentum afnemen en is behoorlijk aan het squeezen momenteel. Wanneer we bouncen zal de 10K grens wel weer een paar kloppen op de deur krijgen maar zakken we erdoor heen dan gaan we richting hoog in de 7K ben ik bang.

Daggrafiek Bitcoin week 27
Daggrafiek Bitcoin

Op de daggrafiek is er weinig verandert met afgelopen week zoals je in mijn vorige analyse hebt kunnen lezen. Zo traden we nog steeds rond de EQ van de range die je in het wit ziet getekend. De rsi zit in het bearish gebied en lijkt nog verder te willen dalen. Al met al toch best behoorlijke bearish signalen op dit moment maar wanneer je uitzoomt en kijkt naar het groter geheel dan ziet er nog aardig rooskleurig uit voor de hodlers!

Wil je op de hoogte gehouden worden van de verdere koers verloop, join dan ons Telegram kanaal of mijn Twitter account.

Vind je het leuk om te scalpen met leverage dan kun je gratis onze VIP joinen. Wil je weten hoe? Bekijk dan eens de website van BybitBulls.

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.