Psychologische grenzen zijn in de wereld van de crypto koersen vaak een drempel waar wat weerstand is. Hier trekt Bitcoin zich de laatste tijd echter niets van aan en verbreekt record na record. De grens van € 30.000 is nu voor het eerst verbroken.

Totaal geen weerstand

Onder normale omstandigheden is er vaak weerstand bij psychologische grenzen. Het duurde bijvoorbeeld even voordat de € 16.000 verbroken werd, dit was ongeveer de koers van de vorige bull run. Sinds halverwege december lijkt echter niets te gek.

Zowel de € 20, 25 als de 30.000 werden met speels gemak verbroken. Regelmatig zie je een dip na het verbreken van deze niveau’s, maar nu lijkt de koers niet te stoppen. 

In de nacht van 6 op 7 januari werd de grens voor het eerst verbroken rond 01:35. Een paar uur later stond de koers al op € 30.480 en de interesse lijkt niet af te nemen. Het handelsvolume staat op het moment van schrijven op z’n $172 miljard, ruim $ 20 miljard hoger dan gister. 

Het zijn bijzondere tijden op dit moment en we kunnen makkelijk spreken van een bull run. Sommige verwachtingen voor bitcoin zijn duidelijk en als we die mogen geloven gaan we nog wel even door. Er zijn voorspellingen gedaan van $100.000 en zelfs nog veel meer.

Hoe dit precies zal uitpakken is niet zeker maar de data ziet er op dit moment nog goed uit. Wees je er alleen wel bewust van dat dit snel om kan slaan zoals we zagen bij de vorige bull run. 

Hoe Bitcoin kopen:
1. Inloggen bij Bitvavo
2. Geld storten via iDeal
3. Omzetten naar Bitcoin
4. Gefeliciteerd, je hebt Bitcoin gekocht

Crypto Masterclass & handelen met leverage

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via deze exchange kun je direct handelen met leverage en profiteren van bonus tegoeden.

.

De actuele bitcoin koers:

About Kaj

Ik ben in 2017 currentcrypto.nl begonnen en ik schrijf sindsdien bijna dagelijks over Bitcoin en altcoins. Inmiddels heb ik honderden uren onderzoek gedaan naar alle ins en outs van de cryptocurrency wereld. Ook heb ik talloze boeken gelezen, interviews bekeken en cursussen gedaan. Al deze kennis deel ik met je op currentcrypto.nl en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Heb je een vraag voor Kaj of wil je het gewoon even over cryptocurrency hebben? Neem dan vooral contact op via deze pagina.