In de afgelopen maand is het weer hard gegaan met Bitcoin. Een stijging van ongeveer 56% (ruim $10.000) en het bereiken van all time high na all time high. Het was dan ook even schrikken toen Bitcoin na de kerst een paar dagen rustig bleef. Sinds 29 december zit Bitcoin weer in de lift en verbrak het de 30e weer een nieuwe ATH.

Onderweg naar de $30.000

Eerder deze maand werden al meerdere records verbroken. De verbroken ATH’s waren niet aan te slepen en ook enkele magische grenzen werden doorbroken met de $20k en $25k als toppunt. Deze opmars kwam voor sommigen niet als een verrassing, maar toch blijft het opmerkelijk te noemen. 

De enige vraag die nog rest voor 2020 is hoe hoog de koers ‘afgesloten’ zal worden. Niet iedere voorspelling is uitgekomen en met name McAfee en zijn jongeheer zullen hier niet blij mee zijn. Hij voorspelde namelijk in 2017 een Bitcoin koers van $1 miljoen tegen het einde van 2020. Zou dit niet behaald worden dan in zijn eigen woorden: “I’ll eat my dick on national tv”.

Nu is Bitcoin nog geen miljoen waard, het tempo zit er goed in. BTC is namelijk hard op weg om opnieuw een nieuw record te vestigen. De $30.000 is namelijk binnen handbereik. 

Alleen al tussen de 29e en de 30e van december (op het moment van schrijven) ging Bitcoin ruim 7,5% omhoog. Een toename van bijna $2000. In dit tempo zal opnieuw een magische grens verbroken worden tegen het einde van het jaar.

Nog steeds lijkt het erop dat de aankoop door grote partijen de belangrijkste drijfveer is geweest van de opmars al lijkt het erop dat steeds meer consumenten instappen. Dit niveau ligt nog niet op hetzelfde punt als in 2017, maar de lijn naar boven is zeker te ontdekken in de Google Trends

Met name de laatste dagen gaat het zoekvolume op “Bitcoin” hard omhoog. Dit betekent dat de rek er nog niet uit is en dat steeds meer mensen interesse tonen.

Crypto Masterclass & handelen met leverage

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via deze exchange kun je direct handelen met leverage en profiteren van bonus tegoeden.

.

De actuele bitcoin koers:

About Kaj

Ik ben in 2017 currentcrypto.nl begonnen en ik schrijf sindsdien bijna dagelijks over Bitcoin en altcoins. Inmiddels heb ik honderden uren onderzoek gedaan naar alle ins en outs van de cryptocurrency wereld. Ook heb ik talloze boeken gelezen, interviews bekeken en cursussen gedaan. Al deze kennis deel ik met je op currentcrypto.nl en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Heb je een vraag voor Kaj of wil je het gewoon even over cryptocurrency hebben? Neem dan vooral contact op via deze pagina.