Bitcoin kopen

Doordat Bitcoin steeds populairder wordt willen ook steeds meer mensen Bitcoin kopen. Op deze pagina vind je dan ook alles wat je nodig hebt om je (eerste) Bitcoin te kopen. Daarnaast kun je hier lezen op de verschillende Bitcoin exchanges en de beste wallets om je Bitcoin in te bewaren.

Wat is Coinmerce? Alles over de Coinmerce applicatie voor je telefoon

Coinmerce is een handelsplatform dat de mogelijkheid biedt aan haar gebruikers om eenvoudig via je mobiele telefoon Bitcoin en andere cryptocurrencies te kopen en verkopen. Naast de mogelijkheid om cryptovaluta te kopen kan de applicatie ook fungeren als mobiele wallet. Coinmerce geeft aan gebruiksgemak het aller belangrijkste te vinden. De applicatie kan daarom goed gebruikt worden door zowel de leek als de meer ervaren Bitcoin handelaar.

Read More

Bitcoin atm

Bitcoin pinautomaat: Alles over de Bitcoin atm Nederland

Alhoewel bitcoin automaten nog geen bekend stadsbeeld zijn in Nederland, ben je beslist ooit zo een bitcoin pinautomaat tegen gekomen tijdens het winkelen. Ze vielen je stellig op omdat ze anders zijn, dan de ATM’s die je kent. Het is ook mogelijk dat je bitcoins bezit die je wilt verhandelen door middel van het gebruiken van een bitcoin ATM Nederland.

Inhoudsopgave:
Waar vind je bitcoin automaten in Nederland
De Bitcoin pinautomaat gebruiken
Bitcoins kopen en verkopen met een Bitcoin ATM

Read More

Beaxy

Beaxy betrouwbaar? Alles over de Beaxy exchange en de BXY token

Beaxy is een alles-in-een Crypto exchange gemaakt voor en door traders en programmeurs. De focus van Beaxy zal volledig liggen op de de gebruikerservaring van de traders. Naast dit gebruikersgemak biedt Beaxy nog veel meer aan haar klanten. Zoals: Een referral programma dat levenslang van kracht blijft. Een eigen munt op de exchange die zorgt passief inkomen en een gereduceerde trading fee en 24/7 customer support.

Read More

Bitvavo

Bitvavo review: is Bitvavo betrouwbaar en moet ik hier handelen?

Bitvavo is een nieuwe Cryptocurrency exchange van Nederlandse bodem. Dit platform richt zich volledig op het gemak voor haar gebruikers en is daarom uitermate geschikt voor onder andere beginnende traders. Waar sommige exchanges soms wat intimiderend over kunnen komen, is bij deze Nederlandse exchange een eenvoudige en heldere interfase ontwikkeld die geen uitleg nodig heeft. In dit artikel zal ik vertellen of Bitvavo betrouwbaar is en of het een geschikte exchange is om te traden.

Inhoudsopgave:
Voordelen
Betrouwbaarheid
Tijdelijke actie

Read More

kucoin

Wat is KuCoin? “Een Cryptocurrency exchange van wereldniveau”

KuCoin is een relatief nieuwe Cryptocurrency exchange waarop mensen kunnen handelen in verschillende munten. Hoewel de Chinese markt de afgelopen tijd aardig schommelt wat betreft regelgeving, is KuCoin een exchange uit Hong Kong gericht op de buitenlandse markten. De oprichters van de exchange zijn in 2013 begonnen met het maken van de technische basis voor het platform. In 2017 hebben ze dit afgerond en is het platform open gegaan voor de gebruikers. Op dit moment staat de exchange op plaats 69 op de lijst met exchanges gebaseerd op trade volume in de afgelopen 24 uur.

Read More

handelen in cryptocurrency

Handelen in Cryptocurrency: Hoe begin je daarmee?

Persoonlijk ben ik begonnen met het handelen in Cryptocurrency vanwege de lage rente bij de banken en mijn persoonlijke interesse. Ik zie dit ‘avontuur’ als een soort spaarrekening. Ik blijf nog steeds euro’s sparen, maar iedere maand stop ik een klein beetje meer in Cryptocurrency. Als het ware is dit mijn tweede spaarrekening. Ik doe dit dan ook alleen met geld dat ik kan missen, en dit is enorm belangrijk. Hoewel ik vertrouwen heb in de toekomst van Bitcoin en andere munten is dit geen garantie. Onthoud dus goed: investeer alleen geld dat je kunt missen. Maar goed, hoe beginnen we nou met het handelen? In dit artikel zal ik je dat uitleggen.

Read More