Het is eindelijk zover. De langverwachte Bitvavo app voor de iPhone en Android is daar. Het is vanaf vandaag mogelijk om gebruik te maken van de Bitvavo applicatie waar je ook bent vanaf je mobiele telefoon. 

De applicatie is van alle gemakken voorzien zoals je gewend bent. Na het inloggen zie je een duidelijke interface zoals ook op de computer versie met daarin je totale saldo opgedeeld in tegoed en je cryptocurrency met een duidelijke grafie. 

In het tweede tabje zie je je tegoed en de laatste transacties die je hebt gedaan op je account. Ook vind je hier de ‘Storten’ en ‘Opnemen’ knoppen.

Bitvavo app alerts

Het derde tabje staat in het teken van de alerts. Hier kun je voor je favoriete cryptocurrency een alert instellen. Wil je bijvoorbeeld een notificatie krijgen wanneer Bitcoin de €10.000 aantikt? Dan kun je dat hier regelen. Dit kan voor iedere coin aanwezig op het platform.

In het vierde en laatste tabje op je beeldscherm vind je al je persoonlijke gegevens. Je vind de handelskosten voor de tier waarin je je bevindt, de affiliate gegevens en de transactiegeschiedenis. Ook kun je hier instellen of je je account wilt beveiligen met biometrie.

Al met al is de Bitvavo app een erg duidelijke applicatie waar je direct mee uit de voeten kunt. Het is voorlopig nog even wachten op de geavanceerde trading tools maar iedere handelaar heeft meer dan voldoende aan de huidige applicatie.

Deze applicatie zorgt ervoor dat Bitvavo nog gebruiksvriendelijker is dan het al was. De interface is erg duidelijk zoals je gewend bent en je kunt dit nu overal gebruiken, ook zonder computer. Na aanmelden heb je binnen 2 minuten je (eerste) cryptocurrency gekocht met iDeal!

Bitvavo app veilig?

Bitvavo is een betrouwbare partij maar dit betekent niet dat je veiligheid gegarandeerd is. Vaak zie je namelijk dat de gebruiker van een applicatie slordig is met de login gegevens.

Gebruik daarom altijd iets als Lastpass om op de PC je wachtwoorden te bewaren en genereer hiermee een veilig wachtwoord. Met de Bitvavo app kun je bovendien een pin-code instellen en zelfs inloggen met je vingerafdruk bijvoorbeeld.

De tools voor een veilige applicatie zijn daar. Nu is het nog aan jou om er verstandig mee om te gaan.

Schrijf je nu in via onderstaande link, download de applicatie in de app store en handel de eerste week tot € 1000 zonder handelskosten!

Aanmelden en profiteren van de actie

Crypto Masterclass & beste exchanges

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.