Regelmatig voegt Bitvavo nieuwe coins toe aan het platform. Dit is altijd goed nieuws, want daarmee wordt de exchange interessanter voor haar gebruikers. Meer coins betekent meer mogelijkheden. Op deze pagina houden we je daarom op de hoogte van de nieuwe coins op Bitvavo.

Welke coins zijn nieuw?

Hieronder vind je op volgorde het nieuws wanneer Bitvavo nieuws coins toevoegt aan de exchange. De genoemde handelsparen zijn zodra ze op deze pagina staan direct te verhandelen op de exchange. De nieuwe listings op Bitvavo zijn allemaal te gebruiken met de euro.

Je stort gemakkelijk met iDEAL en betaalt ook winst direct weer uit op je bankrekening. Bitvavo heeft de goedkoopste handelskosten van Nederland en ook een welkomstbonus voor nieuwe leden. Heb je nog geen account op de exchange?

NIEUWE COINS ONDERWEG, LET GOED OP DEZE PAGINA VOOR UPDATES.

28 maart – 13 april 2022

8 september 2021

2 september 2021

23 – 25 augustus 2021

18 augustus 2021

2 augustus 2021

16 februari 2021

15 februari 2021

Bitvavo review

MoneyTalks community & beste exchanges

Alles te weten komen over de werking van crypto en belangrijker nog, het geld verdienen met cryptocurrency? Met deze MoneyTalks community van Madelon Vos heb je het binnen de kortste keren onder de knie. Kom in contact met andere traders, stel al je vragen en krijg dagelijkse technische analyse.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

Ben je als ondernemer met Bitcoin en crypto bezig? Dan vind je hier meer informatie over Bitcoin voor bedrijven en de tools die je hiermee kunnen helpen.

Anoniem surfen op het internet? Gebruik een VPN en word nergens meer gevolgd. Pak hier je korting!

.
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?