Blockfolio: Alles over de portfolio tracker

Het kan een gedoe zijn om handmatig al je trades en je portfolio bij te houden in bijvoorbeeld Excel. Zo koop je bijvoorbeeld op de ene wat extra Bitcoin en verkoop je een Altcoin op de andere dag. Het is echter wel belangrijk om dit bij te houden, anders weet je immers niet of je nog steeds ‘in de winst’ staat. Gelukkig zijn hiervoor verschillende applicaties uitgebracht, waaronder Blockfolio.

Wat is Blockfolio?

Blockfolio is een portfolio tracker voor de mobiele telefoon waarin je je portfolio bij kunt houden. Je kan in de app iedere transactie die je doet bijhouden en aan de hand hiervan bijhouden hoe je portfolio eruit ziet. Dit is vooral handig omdat je Bitcoin en Altcoins vaak gekocht en opgeslagen worden via verschillende exchanges en hardware wallets. Met Blockfolio hou je dus simpel het overzicht en blijf je ook op de hoogte van de prijsschommelingen van je bezittingen. 

Blockfolio is een van de populairste portfolio trackers. Het heeft al meer dan 5 miljoen gebruikers en beschikt over zo ongeveer iedere coin die er maar bestaat. Ook wordt de applicatie goed ontvangen door de meer dan 90.000 gebruikers die een review achtergelaten hebben met gemiddeld 4,5/5 sterren.

Blockfolio signals

Naast het bijhouden van je portfolio beschikt Blockfolio ook over Blockfolio Signals. Dit is een feature in de applicatie waarvoor je je in kunt schrijven. Hiermee kun je meldingen ontvangen van bijvoorbeeld het development team waarin je geïnteresseerd bent. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Al meer dan 400 cryptocurrency teams hebben zich bij ‘Signals’ aangesloten, dus grote kans dat jouw crypto er ook bij zit. Enkele van de actieve en deelnemende cryptocurrencies zijn:

Gratis in gebruik

Het mooie aan Blockfolio is ook dat het volledig gratis is in gebruik. Het maakt dus niet uit hoe groot je portfolio is, je kunt het met de applicatie altijd gemakkelijk en gratis bijhouden. Voor iedereen met ook maar een beetje geïnvesteerd in crypto is een portfolio tracker aan te raden en Blockfolio is hiervoor een geschikte oplossing.

.

Beste exchanges

Bitvavo
BitMEXTrade de eerste € 1000 zonder kostenBinance
Handelen met Leverage (x2 - x100)50+ cryptocurrencyDe grootste exchange ter wereld
8 van de grootste cryptocurrency0,25% transactiekosten150+ cryptocurrency
0,075% transactiekosten0,10% transactiekosten
Bezoek de exchange
Bezoek de exchangeBezoek de exchange

Crypto masterclass

crypto masterclass