Eerder schreef ik al dat het verdienen met de Brave Browser is begonnen op de mobiele browser. Hoewel het nog niet storm loopt komen de eerste pop-ups eindelijk in beeld met daarin de Brave ads. Nu is ook de reclame op de computer browser begonnen!

Dit betekent concreet dat je af en toe pop-ups te zien krijgt met daarin advertenties. Dit zijn kleine advertenties en zitten je totaal niet in de weg. Voor het zien van deze ads ontvang je Basic Attention Token terug en deze wordt direct in je browser wallet gestort. Eén keer per maand kun je dit vervolgens uit laten betalen in bijvoorbeeld een wallet op Uphold. Vanaf hier kun je ze overal naartoe versturen, dus ook naar je Bitvavo BAT wallet om het vervolgens uit te laten betalen in euro’s. 

Mijn eigen instellingen staat op het zien van 5 ads per uur, het maximale op het moment. Dit wordt echter nog niet gehaald, maar het begin is er. Het is in ieder geval een goede manier om passief en onbewust een klein beetje BAT te verdienen, want je hoeft niet eens op de ads te klikken.

Het is interessant om in de gaten te houden hoe deze advertenties zullen groeien. Ook ben ik vooral benieuwd of we er op korte termijn ook Nederlandse adverteerders op zullen zien. Het kan in ieder geen kwaad om de browser te gebruiken. De ingebouwde adblocker werkt enorm goed, waardoor je nooit meer reclames te zien krijgt voor bijvoorbeeld Youtube. Ook worden reclames op websites automatisch geblokkeerd.

Je kunt er dan ook voor kiezen om je verdiende BAT weer uit te delen aan je favoriete websites, want je ontneemt ze immers wel advertentie inkomsten. Naar mijn idee is het concept van BAT in ieder geval zeer positief en de moeite waard om in de gaten te houden. De gebruikersaantallen van de browser groeien gestaag door en dit zal vanzelf (Nederlandse) adverteerders aantrekken. Hoe meer mensen de browser gebruiken, hoe interessanter het natuurlijk voor deze partijen wordt om er reclames te plaatsen.

Ik ben in ieder geval erg enthousiast, nooit meer wachten voor video’s en geen vervelende reclames die mij in de weg zitten tijdens het lezen van artikelen. Al deze geblokkeerde advertenties hadden me anders ook nog eens veel tijd gekost. Na een aantal maanden gebruik te maken van de browser heb ik al 7,5 uur bespaart, gewoon bijna een hele werkdag!

Brave tijd besparen
Brave bespaarde tijd

Dat de browser perfect is zal ik niet beweren. Het is nog in ontwikkeling en hierdoor komt het heel af en toe voor dat de browser even uitvalt. Verder is het zeker aan te raden, zeker nu je er BAT mee kunt verdienen

> Download hier de browser voor mobiel en PC <

Crypto Masterclass & beste exchanges

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.