Weer maakt de Brave Browser mooie stappen. De browser heeft namelijk het eerste reclameblok in de immens populaire podcast van Joe Rogan weten te bemachtigen. Voor het eerst te beluisteren in de podcast met Ari Shaffir.

Iedere podcast worden door miljoenen mensen beluisterd en het aller eerste dat al deze luisteraars te horen krijgen is het verhaal van Brave. Hij gaat in op de browser en het stoppen van advertenties en trackers. Ook verteld hij over de mogelijkheid om geld te verdienen in de vorm van Basic Attention Token.

Dit is een goede manier om de Brave Browser onder de aandacht te brengen. En naast alle luisteraars is het ook goed nieuws dat het bij Rogan zelf onder de aandacht komt. Zijn Youtube kanaal heeft ook miljoenen volgers en wanneer hij ergens positief over is heeft hij het er constant over.

Wanneer je een beetje in de crypto sfeer zit hoor je wellicht wel eens wat over de Brave Browser en BAT. Echter wordt er in de wereld buiten de cryptocurrency nog maar weinig over gesproken. Tussen al deze miljoenen luisteraars zijn de Bitcoiners waarschijnlijk in de minderheid. Een goede manier dus om Brave onder de aandacht te krijgen bij een groot en divers publiek!

Beschik je nog niet over de Brave Browser? Het is gratis te downloaden en bespaart je veel tijd. Het zorgt ervoor onder andere voor dat je automatisch geen advertenties meer te zien krijgt voor bijvoorbeeld Youtube. Daarnaast kun je toestemming geven om een pop-up met reclame te ontvangen in de browser. Een hele kleine zelfs en hiervoor ontvang je een beetje Basic Attention Token. Recent is er nog iemand geweest die hier volledig zijn benzinekosten van heeft kunnen betalen. Dat is dus wel de moeite waard voor het surfen op het internet.

Download hier de Brave Browser voor mobiel en PC

Crypto Masterclass & handelen met leverage

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via deze exchange kun je direct handelen met leverage en profiteren van bonus tegoeden.

.

De actuele bitcoin koers:

About Kaj

Ik ben in 2017 currentcrypto.nl begonnen en ik schrijf sindsdien bijna dagelijks over Bitcoin en altcoins. Inmiddels heb ik honderden uren onderzoek gedaan naar alle ins en outs van de cryptocurrency wereld. Ook heb ik talloze boeken gelezen, interviews bekeken en cursussen gedaan. Al deze kennis deel ik met je op currentcrypto.nl en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Heb je een vraag voor Kaj of wil je het gewoon even over cryptocurrency hebben? Neem dan vooral contact op via deze pagina.