Opnieuw goed nieuws voor Brave


Brave Joe Rogan

Weer maakt de Brave Browser mooie stappen. De browser heeft namelijk het eerste reclameblok in de immens populaire podcast van Joe Rogan weten te bemachtigen. Voor het eerst te beluisteren in de podcast met Ari Shaffir.

Iedere podcast worden door miljoenen mensen beluisterd en het aller eerste dat al deze luisteraars te horen krijgen is het verhaal van Brave. Hij gaat in op de browser en het stoppen van advertenties en trackers. Ook verteld hij over de mogelijkheid om geld te verdienen in de vorm van Basic Attention Token.

Dit is een goede manier om de Brave Browser onder de aandacht te brengen. En naast alle luisteraars is het ook goed nieuws dat het bij Rogan zelf onder de aandacht komt. Zijn Youtube kanaal heeft ook miljoenen volgers en wanneer hij ergens positief over is heeft hij het er constant over.

Wanneer je een beetje in de crypto sfeer zit hoor je wellicht wel eens wat over de Brave Browser en BAT. Echter wordt er in de wereld buiten de cryptocurrency nog maar weinig over gesproken. Tussen al deze miljoenen luisteraars zijn de Bitcoiners waarschijnlijk in de minderheid. Een goede manier dus om Brave onder de aandacht te krijgen bij een groot en divers publiek!

Beschik je nog niet over de Brave Browser? Het is gratis te downloaden en bespaart je veel tijd. Het zorgt ervoor onder andere voor dat je automatisch geen advertenties meer te zien krijgt voor bijvoorbeeld Youtube. Daarnaast kun je toestemming geven om een pop-up met reclame te ontvangen in de browser. Een hele kleine zelfs en hiervoor ontvang je een beetje Basic Attention Token. Recent is er nog iemand geweest die hier volledig zijn benzinekosten van heeft kunnen betalen. Dat is dus wel de moeite waard voor het surfen op het internet.

Download hier de Brave Browser voor mobiel en PC

Crypto masterclass:

Crypto masterclass

Kaj

Kaj is al jaren geïnteresseerd in Bitcoin en alles wat er maar mee te maken heeft. Schrijft sinds 2017 met veel plezier op CurrentCrypto.nl over de laatste nieuwtjes, de verschillende cryptocurrency, de koers verwachtingen en noem het maar op. In contact komen met Kaj? Laat een bericht achter via het contact formulier.

Recent Content

Maak nu een gratis account aan op Bitvavo en handel de eerste €1000 zonder transactiekosten!

Maak nu een gratis account aan