Op 24 juli is er op het forum van de Brave Browser community een nieuwe update geplaatst. Vanaf dat moment was het namelijk mogelijk om de verdiende Basic Attention Tokens op te nemen vanuit je browser. Voor gebruikers van de browser is dit een langverwachte update.

Met de Brave Browser is het mogelijk om Basic Attention Tokens te verdienen door reclames te bekijken. Dit klinkt misschien vreemd, maar is een totaal nieuw model wat online reclames betreft. Reclames kosten jouw tijd doordat je het moet bekijken en Brave is ervan overtuigd dat jij hier dan ook de opbrengsten van zou moeten krijgen, maar liefst 70%!

De advertenties worden in je Brave Browser getoond als een pop-up en op dat moment heb je een klein beetje BAT verdient, rond de 0,05 BAT per keer. Het is mogelijk om tot 5 ads per uur te zien, wat op de lange termijn toch een leuk zakcentje oplevert.

Tot voor kort was het alleen mogelijk om deze BAT te verdelen aan publishers, omdat je immers ook inkomsten van ze af snoept doordat de browser een add blocker is. Maar nu is het dus ook mogelijk om in de Nightly versie (de developers versie) je BAT uit te laten betalen. Hiervoor moet je je registreren bij Uphold, de partner van de browser waar je je tegoeden op kunt laten storten. Vanuit daar kun je zonder fee’s je Basic Attention Tokens weer naar een andere wallet laten sturen zoals bijvoorbeeld een hardware wallet.

Brave browser rewards nog niet overal mogelijk

Let op: op dit moment is in deze regio de Brave Rewards nog niet actief. Officieel kun je in Nederland dan ook nog geen rewards ontvangen en reclames bekijken in de Browser. Naar verwachting zal dat eind dit jaar in meer gebieden uitgerold worden. Het is wel mogelijk om via een VPN en de developers browser Brave reclames te zien en de beloning te ontvangen, maar dat is wel iets meer gedoe. De Brave Browser kun je hier downloaden en je bespaart hiermee enorm veel tijd, ook al verdien je er nu nog niets mee. De browser is via dezelfde link ook voor de telefoon te downloaden.

Brave reward update
Bespaarde tijd in enkele maanden

Crypto Masterclass & beste exchanges

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.