Eerder schreef ik al eens over de Brave Browser en de Basic Attention Token. Recent hebben ze naar buiten gebracht dat de lang verwachte update waarmee gebruikers BAT kunnen verdienen aanstaande is. De Brave Browser is een internet browser zoals FireFox of Google Chrome, met de uitzondering dat alle advertenties en trackers standaard geblokkeerd worden. Brave wil op een nieuwe manier advertenties tonen aan gebruikers, zonder inbreuk te doen op hun privacy. Brave doet dit door de browser te combineren met de Basic Attention Token.

Brave en BAT

Hoe werkt het verdienen van BAT met Brave?

Op dit moment kunnen de gebruikers van de Brave browser hun BAT tokens storten in hun browser wallet. Met deze BAT kunnen ze vervolgens de websites die ze vaak bezoeken belonen door BAT te doneren. Je kunt kiezen of je 5 tot 50 BAT per maand wilt doneren. De browser houdt automatisch bij welke sites je bezocht hebt en je kunt hierbij aangeven of je aan deze site wilt doneren of niet.

Maar waarschijnlijk zal vanaf Juni de update komen waarmee je ook BAT kunt verdienen door te surfen op het internet. De gedachte achter Brave is dat je beloond zou moeten worden voor de advertenties die je kijkt, het kost jouw namelijk ook tijd. Dit zal gebeuren op twee verschillende manieren:

1. Het wordt mogelijk om advertenties te zien in een prive tabblad wanneer je deze optie aangevinkt hebt. De browser zal je een melding geven op je scherm wanneer er een advertentie klaar staat en je zult 70% van de opbrengsten van deze advertenties ontvangen in BAT.

2. De tweede manier om betaald te krijgen voor advertenties is om advertenties te bekijken op websites van Brave publishers. Van alle advertenties die getoond worden op een website van een publisher ontvang jij namelijk 15% uitbetaald in BAT.

Het zal in eerste instantie nog niet mogelijk zijn om je BAT uit te laten betalen. De bedoeling is om met deze update ervoor te zorgen dat veel mensen beschikken over BAT, zodat ze dit kunnen uitdelen aan hun favoriete publishers aan het eind van de maand. Maar op termijn moet het ook mogelijk worden om de BAT die je verdient uit te laten betalen, zodat je er ook echt een zakcentje aan over kunt houden.

Download hier eenvoudig de Brave Browser.

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.