De Brave Browser blijft zich doorontwikkelen, dat is duidelijk. Niet alleen het aantal gebruikers groeit hard, ook de nieuwe features blijven maar binnenstromen.

Recent is aangekondigd dat de Brave Browser namelijk samen gaat werken met de Wayback Machine. Dit is in feite het archief van het internet waar je jaren terug de tijd in kan.

Bestaat een pagina niet meer op een website, dan krijg je vaak een 404 melding te zien. Dit geeft aan dat er geen bestaande pagina meer op de URL te vinden is.

Vanaf nu krijg je met de browser Brave nu de optie om de oude pagina te bekijken in het internet archief mocht hier een kopie van zijn gemaakt. Zo krijg je een indicatie van wat er op de pagina hoort te staan.

The Internet Archive oftewel de Wayback Machine is de allergrootste database van het internet. Je kunt er een website intypen en kijken hoe deze website er jaren geleden uitzag.

Het archief bezoekt websites en maakt als het ware screenshots en slaat deze op. Jaren later zijn deze screenshots nog steeds terug te vinden. Interessant wanneer je bijvoorbeeld wilt bekijken wat het belangrijkste nieuws was vijf jaar geleden. Je zoekt de NOS op en gaat letterlijk way back/ terug in de tijd.

Met deze ontwikkeling laat Brave weer zien dat ze met bijzondere features komen naast de standaard privacy van de browser. Standaard worden alle advertenties namelijk geblokkeerd en bespaar je hier niet alleen tijd mee maar kun je er zelfs cryptocurrency mee verdienen in de vorm van Basic Attention Tokens. Lees hier meer over de Brave Browser.

Download brave browser

Crypto Masterclass & handelen met leverage

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via deze exchange kun je direct handelen met leverage en profiteren van bonus tegoeden.

.

De actuele bitcoin koers:

About Kaj

Ik ben in 2017 currentcrypto.nl begonnen en ik schrijf sindsdien bijna dagelijks over Bitcoin en altcoins. Inmiddels heb ik honderden uren onderzoek gedaan naar alle ins en outs van de cryptocurrency wereld. Ook heb ik talloze boeken gelezen, interviews bekeken en cursussen gedaan. Al deze kennis deel ik met je op currentcrypto.nl en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Heb je een vraag voor Kaj of wil je het gewoon even over cryptocurrency hebben? Neem dan vooral contact op via deze pagina.