Op 27 juli kondigde de Brave browser aan te gaan samenwerken met Guardian. Guardian, de maker van Firewall + VPN, gaat integreren met de Brave browser om de snelste, veiligste en meest anonieme web browser te worden voor iOS.

Met de samenwerking wordt de Firewall + VPN optie ingebouwd in de iOS browser voor de iPhone en iPad. De veiligheid gaat hierdoor omhoog en ook de snelheid wordt verbeterd. 

Bij het gebruik van de Brave Firewall + VPN wordt in de iOS browser al het internet verkeer via een beveiligde Guardian server gestuurd. Hier wordt vervolgens gecontroleerd of een applicatie data verzamelt of doorstuurt. Is dit het geval? Dan zal dit automatisch geblokkeerd worden zonder dat de applicatie stopt met werken.

Data verzameling

Guardian en Brave vinden dat consumenten en gebruikers van het internet steeds vaker misbruikt worden door de data giganten op het web. Al de tracking software op websites en applicaties doen inbreuk op de privacy van de gebruikers. Ook wordt hier schandalig veel geld mee binnengehaald voor de bedrijven, terwijl het ten kosten gaat van de gebruikers. 

Met deze laatste samenwerking van Brave komt het weer een stap dichter in de buurt van volledige anonimiteit op het internet. Het schild tegen de grote bedrijven en de verzameling van data is hiermee sterker geworden.

“We evaluated over a dozen VPNs and chose Guardian because of the shared focus on user privacy of our two companies and the technical capabilities of Guardian. The Firewall + VPN is a crucial part of the Web experience that our users have wanted, and we’re thrilled to bring this capability to Brave.”

Brandon Eich, CEO van Brave

De Firewall + VPN optie is een premium feature in de browser en is te verkrijgen vanuit de browser zelf en de app-store. De prijs voor deze feature is $9,99 p/m of $99 per jaar.

Maak je nog geen gebruik van de Brave Browser? Download deze dan hier en scherm je eigen data af!

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.