Op 27 juli kondigde de Brave browser aan te gaan samenwerken met Guardian. Guardian, de maker van Firewall + VPN, gaat integreren met de Brave browser om de snelste, veiligste en meest anonieme web browser te worden voor iOS.

Met de samenwerking wordt de Firewall + VPN optie ingebouwd in de iOS browser voor de iPhone en iPad. De veiligheid gaat hierdoor omhoog en ook de snelheid wordt verbeterd. 

Bij het gebruik van de Brave Firewall + VPN wordt in de iOS browser al het internet verkeer via een beveiligde Guardian server gestuurd. Hier wordt vervolgens gecontroleerd of een applicatie data verzamelt of doorstuurt. Is dit het geval? Dan zal dit automatisch geblokkeerd worden zonder dat de applicatie stopt met werken.

Data verzameling

Guardian en Brave vinden dat consumenten en gebruikers van het internet steeds vaker misbruikt worden door de data giganten op het web. Al de tracking software op websites en applicaties doen inbreuk op de privacy van de gebruikers. Ook wordt hier schandalig veel geld mee binnengehaald voor de bedrijven, terwijl het ten kosten gaat van de gebruikers. 

Met deze laatste samenwerking van Brave komt het weer een stap dichter in de buurt van volledige anonimiteit op het internet. Het schild tegen de grote bedrijven en de verzameling van data is hiermee sterker geworden.

“We evaluated over a dozen VPNs and chose Guardian because of the shared focus on user privacy of our two companies and the technical capabilities of Guardian. The Firewall + VPN is a crucial part of the Web experience that our users have wanted, and we’re thrilled to bring this capability to Brave.”

Brandon Eich, CEO van Brave

De Firewall + VPN optie is een premium feature in de browser en is te verkrijgen vanuit de browser zelf en de app-store. De prijs voor deze feature is $9,99 p/m of $99 per jaar.

Maak je nog geen gebruik van de Brave Browser? Download deze dan hier en scherm je eigen data af!

Crypto Masterclass & handelen met leverage

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via deze exchange kun je direct handelen met leverage en profiteren van bonus tegoeden.

.

De actuele bitcoin koers:

About Kaj

Ik ben in 2017 currentcrypto.nl begonnen en ik schrijf sindsdien bijna dagelijks over Bitcoin en altcoins. Inmiddels heb ik honderden uren onderzoek gedaan naar alle ins en outs van de cryptocurrency wereld. Ook heb ik talloze boeken gelezen, interviews bekeken en cursussen gedaan. Al deze kennis deel ik met je op currentcrypto.nl en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Heb je een vraag voor Kaj of wil je het gewoon even over cryptocurrency hebben? Neem dan vooral contact op via deze pagina.