Het gaat goed met de Brave Browser! Niet alleen neemt het aantal gebruikers sterk toe, ook adverteerders beginnen steeds beter hun weg te vinden naar de privacy vriendelijke internet browser. Nog niet zo lang geleden werd de milestone van 2,8 miljoen actieve dagelijkse gebruikers al gehaald en nu is ook de 8 miljoen maandelijkse actieve gebruikers aangetikt

Sinds de start van de Brave Browser met zijn Basic Attention Token in 2017 is het hard gegaan voor de internet browser. In het kort zorgt de browser ervoor dat jij geen advertenties meer ziet en dit scheelt je tijd. Geleidelijk rolt het platform nu zijn eigen advertenties uit die geen persoonsgegevens van jouw zal bewaren buiten je browser, waardoor grote bedrijven niet met je gegevens aan de haal gaan. Je kunt je vervolgens aanmelden om de speciale Brave advertenties te zien te krijgen en hiervoor een vergoeding te ontvangen, maar liefst 70% van de advertentie opbrengst. Dit wordt uitbetaald in Basic Attention Tokens.

Door de goede browser die automatische alle advertenties blokkeert wist het snel terrein te winnen. Binnen no-time nam de user-base sterk toe en deze groei lijkt nog niet te stoppen. Steeds meer platformen worden toegevoegd voor support, zoals recent ook Youtube (200.000 verified content creators), Twitch (15.000 streamers) en meer dan 290.000 geverifieerde websites. 

Door deze snelle groei komen er steeds meer adverteerders naar het platform, wat ervoor zorgt dat de BAT token gebruikt gaat worden. Dit is goed nieuws voor de investeerders, maar ook voor jouw als gebruiker van de browser. Want door gebruik te maken van de browser en advertenties toe te staan kun jij dus advertenties voorgeschoteld krijgen en hiervoor betaald worden. Voor iedere advertentie die je te zien krijgt als een pop-up ontvang je direct 0.05 BAT in de wallet in je browser.

Hoe meer adverteerders er naar de browser komen, hoe meer mogelijkheden er dus zijn om advertenties te tonen. Op dit moment zijn de advertenties nog niet beschikbaar voor Nederland, maar dit gaan naar alle waarschijnlijkheid eind dit jaar beginnen. Afgelopen week heb ik zelfs de eerste advertenties op de mobiele telefoon binnen gekregen, maar dit lijkt meer een test te zijn geweest. Het zit eraan te komen. Heb jij de browser nog niet gedownload? Probeer het dan nu uit zodat je klaar bent wanneer de advertenties beschikbaar worden in Nederland. 

Download de Brave Browser voor PC en mobiel

Crypto Masterclass & beste exchanges

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.