De Brave Browser komt weer met een nieuwe feature, namelijk het videobellen. Met ‘Brave Together’ speelt Brave goed in op de behoefte om gemakkelijk maar vooral ook privé te kunnen videobellen.

Een van de grootste concurrenten op het moment, Zoom, is de afgelopen tijd vaak in het nieuws geweest. Voor datalekken zoals gestolen wachtwoorden maar ook door gehackte computers via de applicatie. 

De Brave Browser staat erom bekend geen gebruikersgegevens centraal op te slaan is een van de beste internet browsers als het gaat om privacy. Het is dan ook een logische stap voor Brave om ook de ‘videobel markt’ te betreden. 

Brave Together is op dit moment alleen te gebruiken vanuit de Brave Browser zelf. Het is dan ook niet alleen een handige tool, maar zal ook de groei van de browser helpen. Het gaat al goed met de browser, alleen in maart haalden ze bijvoorbeeld al 1 miljoen nieuwe gebruikers binnen. 

Met de komst van Brave Together zal het gebruik van de browser alleen maar verder toenemen. Ook voor de Basic Attention Token is dit goed nieuws, want dit is de cryptocurrency die gebruikt wordt in de browser en die gebruikers kunnen verdienen voor hun aandacht.

Op het moment kunnen gebruiker van Brave Together met twee deelnemers ongelimiteerd bellen. Dit is al een verbetering op bijvoorbeeld Zoom, waar je zo nu en dan een nieuw gesprek moet opstarten. 

Het videobellen via de Brave Browser staat nog in de kinderschoenen, dit is slechts een test. Het lijkt alleen wel weer een stap in de goede richting voor Brave om zich te positioneren als autoriteit op het gebied van privacy op het internet. Maak je nog geen gebruik van de brave browser? Download deze dan hier gratis en browse op het internet zonder advertenties!

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.