Brave Together | Video bellen met de Brave Browser


brave together

De Brave Browser komt weer met een nieuwe feature, namelijk het videobellen. Met ‘Brave Together’ speelt Brave goed in op de behoefte om gemakkelijk maar vooral ook privé te kunnen videobellen.

Een van de grootste concurrenten op het moment, Zoom, is de afgelopen tijd vaak in het nieuws geweest. Voor datalekken zoals gestolen wachtwoorden maar ook door gehackte computers via de applicatie. 

De Brave Browser staat erom bekend geen gebruikersgegevens centraal op te slaan is een van de beste internet browsers als het gaat om privacy. Het is dan ook een logische stap voor Brave om ook de ‘videobel markt’ te betreden. 

Brave Together is op dit moment alleen te gebruiken vanuit de Brave Browser zelf. Het is dan ook niet alleen een handige tool, maar zal ook de groei van de browser helpen. Het gaat al goed met de browser, alleen in maart haalden ze bijvoorbeeld al 1 miljoen nieuwe gebruikers binnen. 

Met de komst van Brave Together zal het gebruik van de browser alleen maar verder toenemen. Ook voor de Basic Attention Token is dit goed nieuws, want dit is de cryptocurrency die gebruikt wordt in de browser en die gebruikers kunnen verdienen voor hun aandacht.

Op het moment kunnen gebruiker van Brave Together met twee deelnemers ongelimiteerd bellen. Dit is al een verbetering op bijvoorbeeld Zoom, waar je zo nu en dan een nieuw gesprek moet opstarten. 

Het videobellen via de Brave Browser staat nog in de kinderschoenen, dit is slechts een test. Het lijkt alleen wel weer een stap in de goede richting voor Brave om zich te positioneren als autoriteit op het gebied van privacy op het internet. Maak je nog geen gebruik van de brave browser? Download deze dan hier gratis en browse op het internet zonder advertenties!

Crypto masterclass:

Crypto masterclass

Kaj

Kaj is al jaren geïnteresseerd in Bitcoin en alles wat er maar mee te maken heeft. Schrijft sinds 2017 met veel plezier op CurrentCrypto.nl over de laatste nieuwtjes, de verschillende cryptocurrency, de koers verwachtingen en noem het maar op. In contact komen met Kaj? Laat een bericht achter via het contact formulier.

Recent Content

Maak nu een gratis account aan op Bitvavo en handel de eerste €1000 zonder transactiekosten!

Maak nu een gratis account aan