Het is de eerste gedemocratiseerde gedentraliseerde AMM op de Binance Smart Chain. Gebouwd om ervoor te zorgen dat geen centrale entiteit de baas kan spelen, maar juist de community beslist over de toekomst. Volledig berust op smart contracts gaat Burgerswap de concurrentie aan met onder andere Sushiswap en Pancakeswap.

In dit artikel kijken we wat Burgerswap te bieden heeft voor de toekomst, hoe het gaat met de Burgerswap koers en kijken we naar de BURGER koers verwachting en voorspellingen voor de toekomst.

Wat is Burgerswap

Burgerswap is een democratische gedecentraliseerde exchange. Dit houdt in dat de community de richting van het project bepaald. Op de exchange kunnen gebruikers handelen tegen een liquiditypool en gebruikers kunnen deze liquiditypools aanvullen om BURGER coins te verdienen.

Het aantal BURGER coins dat de provider krijgt hangt af van het aandeel dat de provider heeft in de desbetreffende pool. Als jij 20% van alle Ripple coins in de pool heb gestopt dan krijg je 20% van de uitgekeerde BURGER coins.

Wat Burgerswap zo speciaal maakt is dat de gebruiker de prijs van de handelskosten en de beloning voor de providers bepaald. Om te zorgen dat iedereen ook echt meebeslist en zich moet inlezen over de mogelijke veranderingen heeft Burgerswap het zo geregeld dat je als provider alleen je beloning krijgt als je meedoet met de wekelijkse stemming op het netwerk.

Nu we in het kort hebben uitgelegd hoe de provider zijn geld verdient moeten we ook even kijken waarom het voordelig is voor de handelaar om via Burgerswap te handelen. Als er namelijk niet wordt gehandeld kan de liquidity provider geen BURGER coins uitgekeerd krijgen. Zij krijgen namelijk uitbetaald doordat het handelen op de exchange transactiekosten met zich meebrengt.

Dat Burgerswap een gedecentraliseerde exchange is brengt een paar voordelen met zich mee. Ten eerste is een DEX veiliger dan een centrale exchange. Het is namelijk bijna niet te hacken aangezien er geen centrale partij is die alles beheert. Ten tweede is een DEX goedkoper. De winstmarge van de centrale partij is er niet wat voor grotere winsten lijdt voor de investeerder.

De voordelen voor de liquidity providers en de lagere kosten voor de handelaren maakt Burgerswap populair en dat is maar goed ook, want zonder liquidity providers en handelaren is Burgerswap niks. Kiezen deze partijen dus voor BURGER dan kan dit gunstig zijn voor de Burgerswap koers verwachting.

Burgerswap koers

De Burgerswap koers komt voor het eerst op Coinmarketcap tevoorschijn op 24 september 2020. In het laatste kwartaal van 2020 heeft de koers weinig sprongen gemaakt. De coin was meteen te verhandelen op meerdere exchanges waaronder die van Anyswap en Binance.

In totaal kunnen er maximaal 21 miljoen BURGER coins gemined worden. Dit is door de community besloten en deze coins kunnen alleen gemined worden door het verstrekken van liquidity aan het netwerk.

Hieronder zie je de live Burgerswap koers in euro.

Burgerswap koers verwachting

Burgerswap is gebouwd op de Binance Smart Chain. Het is de eerste van zijn soort op de chain en ging live op 10 september 2020. Er waren een paar redenen waarom er voor de Binance Smart Chain werd gekozen in plaats van bijvoorbeeld Ethereum.

Het grootste voordeel is de snelheid en de transactiekosten. De Ethereum GAS prijs kan nogal prijzig zijn en de transactiesnelheid is vaak erg traag. De smart chain van Binance is daarentegen stukken voordeliger en sneller. Dit komt doordat de transactiekosten vast staan en de transactiesnelheid maar 3 seconden per block bedraagt.

Het tweede voordeel dat de smart chain met zich meebrengt is adoptie. Binance heeft namelijk een enorm ecosysteem opgebouwd de afgelopen jaren waar veel mensen gebruik van maken. Burgerswap kan hierdoor veel gebruikers van Binance verwachten waardoor de Burgerswap koers kan stijgen.

Dat burgerswap niet hoeft in te zitten over het aantal gebruikers werd al na 48 uur duidelijk. Binnen twee dagen hadden ze al een record aantal transacties gegenereerd op de Binance smart Chain en bleken mensen op heel de wereld gebruik te maken van de exchange.

Burgerswap en Binance blijken een goede combinatie te zijn. Weet BURGER ervoor te zorgen dat er meer mensen de exchange gaan gebruiken en blijkt het gedemocratiseerde gedecentraliseerde systeem te werken, dan zal dit goed uitpakken voor de Burgerswap koers en resulteert dit in een hoge BURGER koers verwachting.

Burgerswap prijs voorspelling 2021 – 2028

De prijs voorspelling van Burgerswap wordt bepaald door meerder factoren. Een paar factoren hebben we in dit artikel al benoemd. Een factor die meespeelt in de prijs voorspelling die nog niet is genoemd is de interesse en het vertrouwen in de algehele cryptomarkt.

Als de interesse in crypto groeit en mensen gaan er geld in investeren, dan kan Burgerswap ook meer waard worden. Hieronder zie je de BURGER prijs voorspellingen tot 2029.

2021: $ 1,55
2022: $ 1,78
2023: $ 2,14
2024: $ 2,44
2025: $ 3,05
2026: $ 3,50
2027: $ 4,02
2028: $ 4,51

BURGER kopen

Wanneer je voldoende research hebt gedaan en je wil investeren in Burger coins, dan kan je de coin open op de exchange van Binance. Als je nog geen account hebt dan kan je die hier aanmaken.

  1. Ga naar de Binance exchange ( <– Alleen via deze unieke link ontvang je voor altijd 10% korting op je handelskosten!)
  2. Log in of maak een account aan
  3. Stort BTC of ETH op je Binance exchange (kan eenvoudig via Bitvavo)
  4. Wissel je crypto om (market order)
  5. Gefeliciteerd, je heb de crypto gekocht en bent klaar
Hoe wordt de BURGER koers bepaald?

De BURGER koers wordt onder andere bepaald door het aantal gebruikers. Hoe meer gebruikers hoe beter.

Wat is de beste wallet voor BURGER?

BURGER kan je bewaren op de Binance exchange, maar wanneer je dit niet veilig vindt kan je ook kiezen voor de cold wallet van Ledger.

Hoe koop je BURGER?

BURGER koop je via Binance.

Is BURGER een goede investering?

Het is mogelijk om de coin te verhandelen op exchanges en op die manier geld te verdienen, maar doe altijd eerst goed onderzoek voordat je geld investeert in een project. Kijk op deze pagina voor crypto koers verwachtingen.

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.