Leestijd: 4 minuten

Beleggen wordt door steeds meer mensen gedaan. Normale aandelen, cryptocurrency of bijvoorbeeld een huis. Het is verstandig om te leren over het inzetten van je geld zodat het waarde behoudt. In dit artikel vertellen we je over de Bux Zero app en het beleggen met Bux. We geven je bovendien de kans om een gratis aandeel te krijgen t.w.v. € 200. Lees hiervoor verder.

Wat is Bux Zero?

Bux Zero is een beleggingsapplicatie dat gemaakt is voor het gebruiksgemak. De interface is zo overzichtelijk mogelijk gemaakt zodat iedereen ermee aan de slag kan. Via de app kun je beleggen in verschillende aandelen en ETF’s (Exchange Traded Funds). 

Bux aandelen

Je hebt bij Bux de keuze uit verschillende aandelen. Hierbij kun je denken aan de grootste bedrijven ter wereld zoals Apple, Heineken, GoPro en ING. Ook kun je er handelen in het nieuwe aandeel van Coinbase. Je kunt aandelen vinden in de volgende categorieën:

Bux beleggen soorten aandelen
AutomotiveMaterialen
CommunicatieReizen
ConsumentTechnologie
EnergieVastgoed
FinanceZorg
FinancieelHealthcare
Industrie

Ben jij klaar voor de komende bull markt?

Het is moeilijk te bepalen welke cryptocurrency zullen stijgen. Gelukkig zijn hiervoor experts die het voor je uitzoeken. Je vindt hier 3 crypto parels waarvan experts een grote stijging verwachten! Ben je een actieve handelaar en wil je meer leren over het handelen? Volg dan hier een gratis Webinar en join de community met experts.


Hoe werkt Bux Zero?

Bux Zero is zoals gezegd makkelijk in gebruik. Je kunt de applicatie downloaden (die dit direct vanaf je mobiele telefoon of tablet). Hierop kun je je registreren. Dit is allemaal zo gebeurt. Vervolgens kun je geld op de app zetten met bijvoorbeeld een Tikkie of iDeal en je kunt in principe handelen in alle aandelen en ETF’s. 

Doe je dit ook nog via deze link? Dan ontvang je een gratis aandeel zodra je minimaal €5 op de app stort. Dit aandeel wordt random weggegeven en de waarde hiervan kan oplopen tot €200. Je zou zelfs direct daarna het aandeel kunnen verkopen en je geld kunnen later terugstorten op je bankrekening, maar verder beleggen kan natuurlijk ook. 

Met het gratis aandeel maak je een goede start voor een nieuwe aandelenportfolio. Hierbij is het volgende wel goed om te zeggen: Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg verliezen. Dit geldt voor cryptocurrency, maar zeker ook voor normale aandelen.

Bux Zero kosten

Er zijn verschillende manieren waarop je kunt handelen op de Bux app. Je kunt bijvoorbeeld gratis handelen via ‘Zero Orders’. Dit betekent in feite dat je geen handelskosten hoeft te betalen, maar dat je order niet direct uitgevoerd wordt. De Zero Orders van Bux worden aan het einde van iedere werkdag tussen 4 en 5 uitgevoerd.

Met marktorders kun je aandelen en ETF’s kopen die direct uitgevoerd worden en vanaf de markt gekocht worden zoals de naam al doet vermoeden. Hiervoor betaal je voor iedere transactie €1 aan commissie. Dit maakt het Bux beleggen iets minder interessant als je van plan bent regelmatig aandelen te kopen en voor relatief kleine bedragen. 

Limietorders zijn ook mogelijk. Dit kennen we ook in de crypto wereld. Hierbij kan je voordat je de order plaatst een prijs noemen die je wilt betalen voor het aandeel. Je order zal alleen uitgevoerd worden als de betreffende prijs aangetikt wordt. Voor EU aandelen en ETF’s betaal je bij BUX €1 per transactie. Over Amerikaanse aandelen worden geen kosten in rekening gebracht.

Ook is er een FX toeslag van toepassing op Amerikaanse aandelen en ETF’s. Dit betekent concreet dat je 0,25% betaald over de euro waarde van je transactie. Dit geldt ook voor de uitbetaling van eventueel dividend via een Amerikaanse ETF die dividend uitbetaald.

Het Bux Zero verdienmodel is duidelijk. Ze vangen een commissie over transacties die gedaan wordt. Dit is niet anders dan veel andere platformen, al is het voor kleine transacties door deze ‘fixed fee’ iets minder interessant. Op een tientje tikt een euro aan kosten best aan. De Bux zero tarieven zijn overigens wel duidelijk vermeldt dus wees je hier bewust van.

Hieronder vind je de Bux kosten in een handig overzicht:

Bux kostenEU aandelenUS aandelenETF’s
Zero Orders€ 0,00€ 0,00
Marktordres€ 1,00€ 0,00€ 1,00
Limitoerder€ 1,00€ 0,00€ 1,00
Storten & opemen€ 0,00€ 0,00€ 0,00
Bewaarloon€ 0,00€ 0,00€ 0,00
Real-time koersen€ 0,00€ 0,00€ 0,00
FX Toeslag0,25%

Bux Zero betrouwbaar?

Het is natuurlijk belangrijk om te weten of je geld wel veilig staat bij Bux Zero en dat is het geval. Het is natuurlijk onderhevig aan het risico dat je loopt met beleggen. Je kunt je inzet altijd zien dalen in waarde of zelfs helemaal verliezen. Dit risico loop je overal en dus ook bij Bux. 

Wat Bux wel interessant maakt in tegenstelling tot het beleggen in cryptocurrency is de Nederlandse Depositogarantie. Bux staat onder toezicht van het AFM en heeft een bescherming tot €100.000 zoals ook je geld bij banken tot dit bedrag verzekerd is. Mocht Bux omvallen of als er iets geks gebeurt krijg je dus in ieder geval je geld tot dit bedrag terug.

Bux Zero gratis aandeel

Een interessante feature van Bux Zero is het gratis aandeel dat iedereen kan krijgen. Schrijf je je in via deze link en stort je vervolgens geld? Dan krijg je een aandeel dat maximaal €200 waard is at random, niet verkeerd voor een paar minuten werk.

Wat hier verder leuk aan is is dat je vervolgens ook zelf een link krijgt die je aan bekenden kunt uitdelen. Je kunt zo tot maximaal 10 vrienden uitnodigen en dus 10 gratis aandelen verdienen. De winst die je haalt met dit aandeel kun je ook direct weer uitbetalen mocht je dat willen.

Het gratis aandeel van Bux Zero is bedoeld om nieuwe mensen naar het platform te trekken. De missie van Bux is om zoveel mogelijk jonge mensen ‘aan het beleggen’ te krijgen. Het Bux gratis aandeel kan een doorslaggevende factor zijn. Het helpt hopelijk mensen die de drempel tot het beleggen hoog vinden om de eerste stap te maken.

Met de huidige economische onrust is het starten met beleggen een goede manier om onderzoek te doen naar het behouden van je geld. Als je ‘skin in the game’ hebt leer je toch altijd sneller dan alleen maar lezen over de winsten en verliezen van anderen. Door je aan te melden, geld te storten en de app te downloaden via deze link kun je je eerste aandeel gratis krijgen.

Bux beleggen ervaringen & review

Mijn persoonlijke ervaring met Bux zero is goed. De transacties verlopen snel en geld kun je eenvoudig storten en opnemen. Ook het gratis aandeel dat je kunt verdienen kun je in feite direct weer uit laten betalen. De app werkt soepel en is daarom ook geschikt voor mensen die net beginnen. Waar je echter wel rekening mee moet houden zijn de kosten van Bux. Zeker met kleine bedragen kunnen deze een hap uit je winst halen.

Al met al is de Bux zero review positief. Het beste is natuurlijk om het voor jezelf te proberen en nogmaals: Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg verliezen. Het leren over beleggen kan je echter op de lange termijn helpen om beter met je geld om te gaan. Je doet dit altijd op je eigen risico. Doe het alleen met geld dat je kunt verliezen en profiteer van het gratis aandeel. 

  1. Open deze link op je mobiele telefoon of tablet
  2. Download de app
  3. Doorloop het registratieproces
  4. Stort een tientje
  5. Gefeliciteerd, je hebt een gratis aandeel gekregen t.w.v. maximaal € 200

Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

  • 👉 Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
  • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
  • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
  • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
  • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.