In de afgelopen twintig jaar is de overdracht van informatie in een sneltreinvaart terecht gekomen. Door ontwikkelingen zoals het internet en de hoeveelheid beschikbare informatie heeft de techniek mee moeten groeien. Het internet uit de beginjaren was niet in staat om bijvoorbeeld 4K video streaming te doen voor miljarden mensen tegelijk. Deze zelfde ontwikkeling zou volgens Celer Network de blockchain ook door moeten maken om te groeien.

In dit artikel kijken we daarom naar Celer Network. We gaan in op de Celer Network verwachting, de prijs voorspellingen voor de toekomst en meer. Hiermee hopen we je een beter beeld te geven over Celer en de vraag of je in Celer Network investeren moet.

Wat is Celer Network?

Celer Network is een ‘layer 2’ platform. Dit betekent dat het transacties buiten de eerste laag van een blockchain mogelijk maakt. Hierdoor wordt deze ‘hoofd blockchain’ ontzien en gaat de schaalbaarheid omhoog. De drukte op het Ethereum netwerk bijvoorbeeld zorgt ervoor dat de snelheid van de transacties omlaag gaat en de kosten omhoog. 

Celer Network vergelijkt dit met de begindagen van het internet. Er zijn technische ontwikkelingen nodig om deze overdacht van (financiële) informatie op blockchains klaar te maken voor het grote publiek en deze oplossing wil Celer bieden.

Een actueel probleem met off-chain scaling is dat het vaak niet ten goede komt van de veiligheid. Schaalbaarheid en on-chain veiligheid liggen vaak recht tegenover elkaar. Ook wat betreft de privacy zijn on-chain transacties soms niet goed genoeg. Iedere transactie staat namelijk 1 op 1 op de blockchain en is te zien door iedere Node.

Op het Celer Network is het mogelijk om een tweede laag te bouwen voor bijvoorbeeld Ethereum, Polkadot en andere blockchains. De decentrale applicaties op dit netwerk doen de transacties off-chain waardoor de apps klaar zijn voor massa adoptie. 

Celer Network koers

Celer Network is tot stand gekomen via een token sale gehouden op 19 maart 2019. Hierbij werd 100% van het beoogde bedrag opgehaald, in totaal zo’n $ 34 miljoen. Destijds ging 1 CELR over de toonbank voor $ 0,0067. De tokensale is gehouden op de Binance Launchpad en was gezien de actuele koers op het moment van schrijven ($ 0.016814) een succes. 

De Celer Network koers heeft zich sinds de notering op Coinmarketcap op 26 maart 2019 relatief rustig bewogen. Dit veranderde echter begin 2021 toen de bull markt uitbrak. Hierdoor schot de koers voor het eerst hard omhoog. In de afgelopen 24 uur was het koersverschil -7.64%.

Hieronder kun je het bewegen van de Celer Network koers verder onder de loep nemen:

  • Zoom
  • Hour
  • Day
  • Week
  • Month
  • Year
  • All Time
  • Type
  • Line Chart
  • Candlestick

Celer Network verwachting

Bij interesse in Celer is het natuurlijk goed om je in te lezen over de Celer Network verwachting voor de toekomst. Hierbij is het wel belangrijk dat je nuchter blijft en je niet laat overrompelen door hype. Niemand kan met zekerheid zeggen wat de Celer Network koers verwachting zal zijn en hoe harder iemand schreeuwt, hoe minder je het zou moeten geloven. Wij zullen proberen je hier een beeld over de schetsen.

Ten eerste is het goed om te zeggen dat het idee achter Celer Network een zeer interessant idee is. De schaalbaarheid is zoals veel mensen weten een groot probleem. Ethereum komt vaak in het nieuws met hoge transactiekosten bij drukte op een DeFi project bijvoorbeeld. Ook zitten mensen soms lang op hun tegoeden te wachten. In een wereld van digitaal geld en al deze technologie zou dit niet moeten. Een goede oplossing hiervoor zou dus een tweede laag (van Celer Network?) kunnen zijn.

Daarnaast is Celer Network een goed project om je over in te lezen omdat het samenwerkt met o.a. Binance. Het is gelanceerd op de Binance Launchpad en als we de andere projecten bekijken die Celer voorgingen heeft dit geen windeieren gelegd. Een lancering op dit platform is over het algemeen goed voor de CELR verwachting.

In het geval van Celer Network zullen we moeten afwachten hoe het project zich zal ontwikkelen. De ontwikkeling van techniek is belangrijk, maar vooral ook het aantrekken van ontwikkelaars die daadwerkelijk gebruik zullen maken van het platform. Dit zal investeerders aantrekken en zorgen voor een hogere Celer Network koers. Dit maakt de Celer Network verwachting positief en de moeite waard om verder onderzoek naar te doen.

Meer historische data van de CELR koers vind je hieronder:

* Currency in USD
Historical Price for Celer Network
DateOpenCloseHighLowVolume

Celer Network prijs voorspelling 2021 – 2028

Het is niet met 100% zekerheid te voorspellen wat de CELR koers gaat doen in de toekomst. Hier hebben verschillende factoren invloed op, zowel van buitenaf als vanuit Celer zelf. Als je zoekt op het internet zijn hier veel CELR voorspellingen over te vinden. Het is belangrijk deze altijd met een korrel zout te nemen en je eigen mening te vormen.

Belangrijk in je overweging is o.a. de potentie die het project heeft. Verwacht je dat Celer Network meer waard gaat worden in de toekomst of niet? De use-case is hiervoor cruciaal, het bieden van een oplossing voor de 2-layer. Ook het team achter het project is belangrijk. Hoe goed zijn de mensen die met het projecten aan de slag zijn?

Een andere belangrijke factor is de schaarste van Celer. Hiervoor kun je kijken naar de actuele supply (5,645,454,936 CELR) en de maximale supply (10,000,000,000 CELR). Hoe meer Celer er al in omloop is van het totaal, hoe schaarser het is. Er komt nog maar relatief weinig nieuwe Celer op de markt en mensen zullen vervolgens jouw Celer Network tokens moeten kopen. 

2021$0,07
2022$0,08
2023$0,10
2024$0,12
2025$0,14
2026$0,17
2027$0,20
2028$0,22

CELR coin kopen

Wil je Celer Network kopen? Dan kun je dit doen op de beste exchange van Nederland, Bitvavo. Je betaalt gemakkelijk met iDEAL en ook gemaakte winsten kun je instant laten uitbetalen op je bankrekening. Heb je nog geen account op bitvavo? Dan kun je die aanmaken via deze link en profiteren van een welkomstbonus. Je handelt de eerste € 1000 namelijk zonder handelskosten.

MoneyTalks community & beste exchanges

Alles te weten komen over de werking van crypto en belangrijker nog, het geld verdienen met cryptocurrency? Met deze MoneyTalks community van Madelon Vos heb je het binnen de kortste keren onder de knie. Kom in contact met andere traders, stel al je vragen en krijg dagelijkse technische analyse.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

Ben je als ondernemer met Bitcoin en crypto bezig? Dan vind je hier meer informatie over Bitcoin voor bedrijven en de tools die je hiermee kunnen helpen.

Anoniem surfen op het internet? Gebruik een VPN en word nergens meer gevolgd. Pak hier je korting!

.
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?