Het gaat goed dit jaar met Chainlink, dat is duidelijk. In de afgelopen maanden zagen we regelmatig berichten voorbij komen over nieuwe All Time Highs en ook vandaag is het weer zover. De LINK koers heeft nog nooit zo hoog gestaan als vandaag, namelijk $9,52 per LINK.

Op 1 januari stond de Chainlink koers op ongeveer $1,82. Gedurende het jaar is het dus flink omhoog gegaan. In maart dit jaar zag het zijn eerste echte All Time High van $4,69 om vervolgens weer terug te zakken naar $2.28 in april. Sindsdien is het eigenlijk alleen maar recht omhoog gegaan voor LINK. 

Begin juni stond de koers $3,77 en dit is dus binnen 6 weken bijna x3 gegaan naar $9,52 per LINK. Het jaar 2020 was daarom een goed jaar, in totaal zag chainlink een groei van ruim 523%.

Deze koersstijging heeft meerdere oorzaken. Ten eerste zijn DeFi projecten op dit moment zeer populair. Ethereum ziet dit jaar een steady groei hierdoor en Chainlink profiteert blijkbaar ook van deze trend. 

Daarnaast zijn de (mogelijke) nieuwe samenwerkingen van Chainlink een belangrijke factor voor de groei. De Chainlink oracles worden genoemd in een blogpost van Google bijvoorbeeld, maar ook andere partners uit onder andere China maken Chainlink een zeer populair project.

Beste exchanges

Bitvavo
BitMEXTrade de eerste € 1000 zonder kostenBinance
Handelen met Leverage (x2 - x100)50+ cryptocurrencyDe grootste exchange ter wereld
8 van de grootste cryptocurrency0,25% transactiekosten150+ cryptocurrency
0,075% transactiekosten0,10% transactiekosten
Bezoek de exchange
Bezoek de exchangeBezoek de exchange