Het gaat goed dit jaar met Chainlink, dat is duidelijk. In de afgelopen maanden zagen we regelmatig berichten voorbij komen over nieuwe All Time Highs en ook vandaag is het weer zover. De LINK koers heeft nog nooit zo hoog gestaan als vandaag, namelijk $9,52 per LINK.

Op 1 januari stond de Chainlink koers op ongeveer $1,82. Gedurende het jaar is het dus flink omhoog gegaan. In maart dit jaar zag het zijn eerste echte All Time High van $4,69 om vervolgens weer terug te zakken naar $2.28 in april. Sindsdien is het eigenlijk alleen maar recht omhoog gegaan voor LINK. 

Begin juni stond de koers $3,77 en dit is dus binnen 6 weken bijna x3 gegaan naar $9,52 per LINK. Het jaar 2020 was daarom een goed jaar, in totaal zag chainlink een groei van ruim 523%.

Deze koersstijging heeft meerdere oorzaken. Ten eerste zijn DeFi projecten op dit moment zeer populair. Ethereum ziet dit jaar een steady groei hierdoor en Chainlink profiteert blijkbaar ook van deze trend. 

Daarnaast zijn de (mogelijke) nieuwe samenwerkingen van Chainlink een belangrijke factor voor de groei. De Chainlink oracles worden genoemd in een blogpost van Google bijvoorbeeld, maar ook andere partners uit onder andere China maken Chainlink een zeer populair project.

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.