Leestijd: < 1 minuut

Het veilinghuis Christie’s heeft op 24 november aangekondigd dat het van plan is om on-chain NFT-veilingen te houden op ’s werelds populairste marktplaats. De eerste “Christie’s X OpenSea” veiling start op 1 december met een on-chain veiling gehost op Opensea.io en gecureerd door Christie’s.

Grote mijlpaal voor NFT’s

De samenwerking tussen Christie’s en OpenSea maakt het mogelijk om biedingen en betalingen te doen met behulp van het Ethereum-netwerk. Via het OpenSea-platform kunnen verzamelaars nu door Christie’s gecureerde NFT’s ontdekken en kopen via de Ethereum-blockchain. De veiling zal tot 3 december open zijn om te bekijken. Het bieden start op 4 december en eindigt op 7 december.

De eerste collectie bestaat uit een “cutting-edge selectie van verzamelobjecten”, samengesteld door Christie’s Head of Digital and Online Sales Noah Davis en curator Ronnie Pirovino. Het zal ook worden ondersteund door NFT Now, een NFT-nieuws en analyse platform.

In een persbericht zei Noah Davis het volgende:

“Met deze samenwerking brengen we het merk Christie’s op de blockchain. Onze samenwerking met OpenSea stelt ons in staat om onze deskundige curatie en prestigieuze herkomst te combineren met het gemak van decentralisatie.”

Hij voegde eraan toe dat hij hoopt dat dit het begin zal zijn van een nieuw tijdperk voor NFT-verkoop bij Christie’s. In maart sloot Christie’s de verkoop af van haar eerste NFT, de recordbrekende “Everydays: The First 5000 Days” door Beeple, die 69 miljoen dollar opbracht.

OpenSea is de dominante NFT-marktplaats in de sector. In maart 2021 ontving OpenSea 23 miljoen dollar aan durfkapitaal van deelnemers, waaronder Andreessen Horowitz en miljardair investeerder Mark Cuban. Volgens DappRadar is er de afgelopen 30 dagen meer dan 1,67 miljard dollar aan volume verwerkt op het platform. Het huidige dagelijkse volume ligt rond de 70 miljoen dollar.


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

  • 👉 Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
  • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
  • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
  • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
  • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.