AI en marktanalyses voor accurate financiële analyses? Cindicator wil met een hybrid systeem de markt voorspellen. De meningen van de mens en de kunstmatige intelligentie moet hier samen voor zorgen volgens Cindicator. CND wil het platform worden voor marktanalyses.

In dit artikel kijken we naar de use-case van Cindicator en kijken we naar de Cindicator koers en CND verwachting voor de toekomst.

Wat is Cindicator?

Cindicator is een blockchain project dat kunstmatige intelligentie en prognoses van mensen samenvoegt om de financiële markten te voorspellen. He team van Cindicator noemt dit hybride intelligentie.

Zij denken dat dit de combinatie AI en mens de toekomst van de voorspellingsmarkten op zijn kop gaat zetten. Het mooie aan dit project is dat het al werkt. Een werkende use-case kan positief uitpakken voor de Cindicator verwachting.

Het ecosysteem van Cindicator levert meer dan 350.000 prognoses per maand. Dit wordt gedaan door ongeveer 30 algoritmes. Uiteraard spelen analisten ook een rol bij deze grote hoeveelheid prognoses. Meer dan 100.000 analisten zijn elke dag bezig om door middel van crowdsourcing nauwkeurige marktanalyses te verkrijgen.

Het idee achter crouwdsourcing is dat de mening van de massa vaker klopt dan die van één expert. De massa krijgt elke dag vragen over de cryptocurrency markt en de ‘normale’ financiële markt. De massa zijn de analisten die deze vragen beantwoorden en deze antwoorden vormen samen een voorspelling.

De combinatie AI en mens werkt goed samen aangezien de AI systemen van CND de analisten als het ware toetst. Het mooie van dit systeem is dat de analisten een trackrecord opbouwen. Hoe vaker de analist in het verleden goede voorspellingen heeft gedaan hoe meer zijn antwoord waard is.

Het voorspellen van de toekomst is bijna onmogelijk, maar toch wordt het veel gedaan. Vooral in de financiële markt proberen mensen te voorspellen hoe het bijvoorbeeld gaat aflopen met de CND koers. Hiervoor worden al systemen gebruik en wordt er volop geïnvesteerd in computerprogramma’s die de mens helpt.

AI wordt daarentegen minder gebruikt en is relatief nieuw. De CND prijs voorspellen voor over 2 jaar is bijna niet te doen. Vooral in de cryptomarkt kan het erg gevaarlijk zijn om je handen te branden aan het voorspellen van bijvoorbeeld de Cindicator verwachting. Ook met een hybride systeem blijft het gevaarlijk, maar wellicht kan het je helpen.

We weten in ieder geval wel dat de financiële markt enorm is. Goede voorspellingssystemen kunnen veel geld waard zijn. Mocht het zo zijn dat Cindicator een goed platform is en dat de analyses positief worden beoordeeld, dan kan dit effect hebben op de CND verwachting en Cindicator prognose.

Cindicator koers

CND bestaat al sinds 2015 en heeft dus de bullrun in 2017 meegemaakt. Net daarvoor begonnen ze namelijk een ICO. Deze ICO werd in oktober 2017 gehouden. Toen kon je 1 CND coin kopen voor 0,01 dollar. De CND koers heeft nu een waarde van $ 0.000633. Tijdens deze ICO werd er een bedrag van 15 miljoen dollar opgehaald.

Op Coinmarketcap zien we dat de CND koers in januari 2018 door het dak schiet. Zoals zoveel coins in die tijd maakte het enorme stijgingen mee. Mooi als je toen je CND crypto verkocht had, maar we weten ook dat veel mensen dachten dat het nog meer ging stijgen en het dus niet verkochten.

Misschien een gemiste kans want de koers daalde snel. Een jaar later was de waarde van Cindicator niet meer te vergelijken met de hoogtepunten in 2018. Het CND prijsverschil in de afgelopen 24 uur was: 4.63%.

Voor je eigen research is het handig om uitgebreidere grafieken te bekijken. Wellicht kan je samen met je eigen AI deze grafiek gebruiken.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Cindicator verwachting

Laten we kijken hoe de analisten bijdragen aan het systeem. Eigenlijk zijn de analisten een soort laag in het ecosysteem. Cindicator noemt hun het ‘Collective Intelligence Platform’. Om subjectiviteit te voorkomen zorgt dit platform ervoor dat de voorspellingen vanuit meerdere expertises komen. Hiermee willen ze het groepsdenken tegengaan.

Hierdoor krijgt een aandelenhandelaar andere vragen dan iemand die zich richt op de cryptomarkt.

Vragen die gesteld kunnen worden:

 • Zal de prijs van Bitcoin over 24 uur met 4% dalen of stijgen?
 • Zal het aandeel Apple over een maand boven of onder de 140 dollar uitkomen?

Zoals we al zeiden wordt er een trackrecord bijgehouden. Elke maand worden analisten die goed hebben gepresteerd beloond. Na deze maand worden de resultaten weer op nul gezet zodat iedereen weer op hetzelfde niveau begint.

Het is ook interessant om Cindicator crypto te bewaren in je wallet. Het is namelijk zo dat hoe meer Cindicator coins je bezit hoe meer voordelen je hebt op het platform. Je kan gebruik maken van bepaalde analyses, indicaties en trading bots.

Je moet wel een fee betalen om gebruik te maken van de services die Cindicator aanbiedt. Dit wordt een prestatievergoeding genoemd. Deze vergoeding staat in verhouding met het succes van de analyse.

De data die Cindicator genereert is ook erg waardevol. Programma’s hebben informatie nodig om goede beslissingen te nemen. Hoe beter de data hoe beter het programma werkt. Hier kan veel geld voor betaald worden. Dus naast dat Cindicator analyses maakt, creëren ze ook waardevolle data. Een pluspunt voor de CND prijs voorspelling.

Als je erover nadenkt om te investeren in bijvoorbeeld CND, dan kan historische data een mooie start zijn voor je onderzoek. Daarnaast kan je het handelsvolume in de gaten houden. Dit kan een mooie indicator zijn van de potentie van de markt. Het handelsvolume van CND was de afgelopen 24 uur $ 904.

Hier zie je de historische Cindicator koers.

* Currency in USD
Historical Price for Cindicator
DateOpenCloseHighLowVolume

Cindicator prijs voorspelling 2021 – 2028

Er zijn meerdere CND prijs voorspellingen te vinden op het internet. In een volatiele markt blijft het altijd een beetje gissen wat de toekomst zal brengen. Doe daarom zelf goed onderzoek en denk goed na over wat je gaat doen met je geld.

Cindicator kan, als je op een mooi moment inkoopt, een leuke investering zijn. Ze hebben in ieder geval een werkend product en ze opereren in een grote markt. Dit betekent echter ook dat ze niet de enige zijn. Augur heeft namelijk een soortgelijke use-case.

Een eventuele prijsstijging hangt van meerder factoren af. Een toename aan analisten en een toename aan Cindicator coin houders kunnen de CND prijs doen stijgen. Maar dat betekent dat een afname aan gebruikers de prijs dus ook kan doen zakken.

De afgelopen zeven dagen was het verschil van de CND koers: -27.46%. Voor de CND waarde in de toekomst en de CND prijs voorspelling hebben we tot aan 2028 gekeken. Dit is wat we vonden.

2021$0,05
2022$0,06
2023$0,07
2024$0,09
2025$0,11
2026$0,12
2027$0,14
2028$0,16

Cindicator coin kopen?

Het kopen van CND neemt risico’s met zich mee. De koers kan binnen een dag met tientallen procenten zakken. Kijk daarom goed naar de factoren die van invloed kunnen zijn op de CND prijs.

Schaarste kan de Cindicator prijs beïnvloeden. Het kan zijn dat de maximale aantal coins al op de markt zijn. Eenmaal verkocht worden er geen nieuwe meer aangemaakt en ontstaat er wellicht schaarste. Voor CND zijn er op dit moment 1,929,265,176 CND coins beschikbaar met een totale supply van 2,000,000,005 CND. De market cap van Cindicator is $ 1,221,336.

Heb je goed nagedacht over het kopen van CND dan kan je dit doen op meerdere exchanges waaronder die van Binance. Wanneer je nog geen account hebt op deze exchange dan kan je die via deze link aanmaken.

 1. Stort euro’s via Bitvavo
 2. Omzetten naar je gewenste crypto
 3. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

MoneyTalks community & beste exchanges

Alles te weten komen over de werking van crypto en belangrijker nog, het geld verdienen met cryptocurrency? Met deze MoneyTalks community van Madelon Vos heb je het binnen de kortste keren onder de knie. Kom in contact met andere traders, stel al je vragen en krijg dagelijkse technische analyse.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

Ben je als ondernemer met Bitcoin en crypto bezig? Dan vind je hier meer informatie over Bitcoin voor bedrijven en de tools die je hiermee kunnen helpen.

Anoniem surfen op het internet? Gebruik een VPN en word nergens meer gevolgd. Pak hier je korting!

.
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?