Gaming is een gigantische industrie. De schattingen lopen uiteen, maar er zijn ongeveer 2,8 miljard gamers over de hele wereld in 2021. Een gigantische markt dus waar Cocos-BCX een grote hap van wil veroveren. Dit willen ze doen door ontwikkelaars een platform te bieden waarmee ze decentrale games kunnen maken waar de spelers daadwerkelijk eigenaar zijn van hun in-game items.

We kijken in dit artikel daarom naar Cocos-BCX. Er wordt besproken hoe de Cocos-BCX verwachting eruit ziet voor de toekomst, wat het project precies wil bereiken en hoe. We geven je antwoord op de vraag: “Wat is Cocos-BCX?” en gaan in op de potentie.

Wat is Cocos-BCX?

Cocos-BCX is een blockchain platform dat speciaal wordt gemaakt om gameontwikkelaars de mogelijkheid te bieden aan de slag te gaan met blockchain gameontwikkeling. Developers kunnen op het platform werken aan een hele nieuwe game-ervaring voor de consument.

Games die gemaakt worden op het Cocos-BCX platform kunnen een volledige token economie hebben. Hierbij moet je denken aan in-game items als NFT’s, winkels binnen een game waar je deze items direct kunt verhandelen met andere spelers en banken waar je deze items kunt bewaren. 

We kennen allemaal vast nog wel wat spellen van vroeger. Heel veel tijd mee bezig geweest en flink wat items verzamelt. Alleen heb je hier geen cent aan overgehouden. Met de games van Cocos-BCX kun je de spellen spelen die je kent, maar dan items verdienen die waarde hebben. Axie Infinity is een goed voorbeeld van een game waarop iets dergelijks al mogelijk is.

Ontwikkelaars van spellen kunnen zelfs zonder problemen bestaande spellen migreren zonder kennis van blockchain programmeertalen. De kans is dus aanwezig dat enkele van de bekende spellen een dergelijke techniek zullen toepassen om de games voor de gebruikers interessanter te maken.

De Cocos-BCX coin wordt gebruikt als de valuta op het netwerk. Iedere transactie binnen een spel wordt betaald met de COCOS coin. Hoe meer spelers en spellen er gebruik van maken, hoe harden de vraag naar de token zal stijgen. 

Met de COCOS token kun je dus in-game items kopen en transacties betalen. Daarnaast maakt het platform gebruik van Delegated Proof of Stake (DPoS) als consensus mechanisme. Dit betekent dat bezitters van de tokens dit kunnen ‘staken’ om hiervoor een beloning op te strijken. Hiermee kun je dus actief werken aan een passief inkomen via je cryptocurrency bezittingen. 

Wat doet de Cocos-BCX koers?

De Cocos-BCX coin heeft haar eerste token sale gezien in april 2018. Dit was een private sale waarin in totaal 6,3% van alle tokens verkocht werden. Tijdens deze verkoop werd één COCOS verkocht voor $ 0,0013. Gedurende de tweede token sale (augustus 2018) is 16,1% van alle coins verkocht voor $ 0,0023. De actuele Cocos-BCX koers is $ 0.601774.

Als we de Cocos-BCX koersgrafiek onder de loep nemen zien we dat de COCOS koers sinds 19 januari 2021 een notering heeft op coinmarketcap. Dit was midden in de bull markt en dat is met namen in het begin ook goed te zien aan het koersverloop.

In de afgelopen 24 uur was het koersverschil van Cocos-BCX 0.30%. Het is verstandig om koers van Cocos-BCX in de gaten te houden over een langere periode. Zo kun je trends en veranderingen ontdekken in de koers zoals een dip en hiervan profiteren. Hieronder vind je daarom de koersgrafiek van Cocos-BCX.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de Cocos-BCX verwachting 2022 – 2027?

Het is best moeilijk om een exacte Cocos-BCX koers verwachting te schrijven. Er zijn veel factoren die over een langere periode verschil kunnen maken, zowel positief als negatief. We gaan het toch proberen en zullen in ieder geval kijken naar de eigenschappen van Cocos-BCX en de use-case waar het project zich mee bezig houdt.

Allereerst het nut van Cocos-BCX en de use-case. Gaming is zoals we al aangaven een hele grote markt en een die alleen maar lijkt te groeien. Mensen zoeken nu eenmaal afleiding en met de opkomst van streaming wordt het alsmaar populairder onder de gehele bevolking.

Het is dan ook een logische gedachte dat een project als Cocos-BCX veel potentie heeft. Wie wil er nu niet gamen en hiermee in-game items verdienen die daadwerkelijk geld waard zijn? De techniek achter het project zorgt voor veel nieuwe mogelijkheden voor game-ontwikkelaars en dit kan de gamewereld in zijn geheel ten goede komen. Dit maakt wat dat betreft de Cocos-BCX crypto verwachting dan ook zeer positief. 

Hierbij komt ook het DPoS mechanisme om de hoek kijken. De COCOS coin wordt gebruikt op het netwerk voor iedere transactie en je kunt het verdienen met games. Vervolgens kunnen bezitters dit staken om er meer tokens mee te verdienen. Helemaal wanneer er veel vraag ontstaat naar de token, bijvoorbeeld door de ontwikkeling van veel populaire games, hebben vroege stakers hier veel voordeel van.

Al met al lijkt de Cocos-BCX verwachting positief te zijn voor de toekomst. Het is hierbij echter wel goed om een kanttekening te maken en dat is dat de markt van gaming heel competitief is. Het is aan het team om te bewijzen dat Cocos-BCX het vertrouwen van de consument waard is. Dit moeten ze doen door de juiste tools te bieden voor gebruikers en ontwikkelaars en bovenal veel mensen naar het platform te trekken. Gebeurt dit? Dan is de verwachting voor Cocos-BCX goed en is het zeker een interessante optie om je in te verdiepen.

* Currency in USD
Historical Price for COCOS BCX
DateOpenCloseHighLowVolume

Wat is het nut van de COCOS coin?

Het doen van een exacte Cocos-BCX voorspelling is niet te doen. Zoals ik hierboven al aangaf zijn er echt te veel factoren die hier invloed op kunnen hebben. Helemaal als we het hebben over een belegging over meerdere jaren. 

De use-case ziet er goed uit en het product is zeer interessant. Het is nu aan het team om ervoor te zorgen dat het ook daadwerkelijk aanslaat en gebruikers krijgt. Weten ze dit voor elkaar te krijgen? Dan is  Cocos-BCX crypto een zeer interessant project om in de gaten te houden.

In de afgelopen zeven dagen was het koersverschil van COCOS 0.24%. Voor een belegging voor een langere periode is het verstandiger om naar de fundamentele waarden te kijken die we besproken hebben in dit artikel. 

Daarnaast is de schaarste doorslaggevend. Op dit moment zijn er zo’n 67,460,637 COCOS uitgegeven op een totaal van 67,460,637 COCOS. Slaat het project echt aan en wordt de vraag naar de token groot? Dan is dit eigenlijk het enige wat belangrijk is. Hoe meer tokens er al zijn uitgegeven, hoe schaarser het is in de toekomst. 

Huidige supply67,460,637 COCOSMaximale supply67,460,637 COCOS
% verschil 24u0.30%% verschil 7D0.24%

Waar Cocos-BCX kopen?

Wil je Cocos-BCX kopen door Delegated Proof of Stake of vanwege de potentie in de toekomst? Dan kun je dit doen op de grootste exchange ter wereld, Binance. Als je hier nog geen account hebt raden we je aan hier in elk geval eentje aan te maken via onderstaande link. Je ontvangt daarmee voor altijd 10% korting op je handelskosten.

ExchangeOmschrijvingRating
Bitvavo (Onze aanrader!☝️)De beste keuze in NL. De laagste handelskosten & eenvoudig te gebruiken. Ontvang een welkomstbonus bij je inschrijving! 4,2/5Bezoek exchange
eToroGrootste social trading platform ter wereld. Handel zonder moeite mee met experts en profiteer van hun winst!4,2/5Bezoek exchange
BinanceDe grootste exchange ter wereld, groot assortiment en veel extra’s zoals staking & ICO’s2/5Bezoek exchange

Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

 • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
 • 👉 Crypto parelsEen duidelijk overzicht met cryptocurrency die wellicht wel x 100 kunnen gaan, gevonden door experts met veel ervaring.
 • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
 • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
 • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?