Anycoin Direct is een cryptocurrency broker actief op de Europese markt sinds de oprichting in april 2013. Ze zijn van mening dat het kopen en verkopen van cryptocurrencies voor iedereen toegankelijk moet zijn. Anycoin Direct streeft er dan ook naar om dit hele proces zowel gemakkelijk als veilig te laten verlopen. De focus ligt daarom op gebruiksgemak en service en dit sluit dan ook goed aan bij de nieuwe feature die ze ontwikkeld hebben: de coin-to-coin feature.

Coin-to-coin feature Anycoin Direct

Het is normaal in de crypto wereld om te traden met verschillende munten. Wil je Litecoin ruilen voor NEO? Dan wissel je bijvoorbeeld eerst je Litecoin om voor Bitcoin of euro’s. Vervolgens trade je dit voor NEO en heb je twee keer een trading fee betaald. Met de coin-to-coin feature van Anycoin Direct is dit nu niet meer noodzakelijk. Je kunt een cryptocurrency nu omwisselen voor de andere, zonder tussenkomt van bijvoorbeeld je bankrekening.

Bij Anycoin Direct maak je gebruik van je eigen wallet, waardoor je altijd je eigen private key beheert. Wil je Litecoin ruilen voor NEO zoals in bovenstaande voorbeeld? Dan vul je in de tool op Anycoin Direct de hoeveelheid NEO in die je wilt ontvangen. Er wordt dan direct voor je uitgerekend hoeveel Litecoin je hiervoor moet betalen. Je vult vervolgens het ontvangst adres in van je eigen NEO wallet en maakt de Litecoin over naar het aangegeven adres en de deal gemaakt. Zodra je transactie op de blockchain bevestigd is ontvang je je NEO in je eigen wallet. Je kunt hier alles vinden over de NEO koers verwachting.

Anycoin Direct litecoin neo

Voordelen van de feature

Je kunt deze tool gebruiken voor iedere munt die Anycoin Direct in het assortiment heeft. En regelmatig worden hier nieuwe crypto projecten aan toegevoegd. Je kunt hier een kijkje nemen op de trade pagina van Anycoin Direct, zodat je kunt zien welke munten ze in het assortiment hebben.

Een belangrijk voordeel van deze feature is dat je je munten niet meer op een exchange hoeft te zetten om te traden. Je kunt je cryptocurrency gewoon bewaren op een hardware wallet zoals een Ledger en direct ruilen voor een andere munt. Dit is dus een enorm veilige manier om veranderingen aan te brengen in je portfolio. Daarnaast is het gebruik van de tool ook nog eens sneller, want je kunt een stuk efficiënter ruilen.

Traden via Anycoin Direct

Traden kun je met de Anycoin Direct broker vanuit heel Europa. Ze hebben dan ook veel verschillende betaalmogelijkheden zoals iDeal, SEPA en Trustpay om dit voor iedereen te faciliteren. Je kunt hier beginnen met traden via de broker uit Veghel.

Crypto Masterclass & beste exchanges

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.