Coinbase is een grote partij waar mensen Bitcoin en andere cryptocurrency kunnen kopen. Het platform staat erom bekend erg gebruiksvriendelijk te zijn en wordt daarom ook veel gebruikt door vaak nieuwe gebruikers.

Het bereik van Coinbase is gigantisch en daarom is het altijd groot nieuws wanneer er nieuwe coins worden toegevoegd ‘aan het assortiment’. Deze coins worden dan direct blootgesteld aan veel nieuwe investeerders die allemaal de kans krijgen dit te kopen.

In het verleden zijn plaatsingen op Coinbase goed geweest voor de nieuwe projecten. Bitcoin Cash bijvoorbeeld steeg gigantisch bij de aankondiging alleen al. Dit is uiteraard geen garantie voor nieuwe toetredingen maar wel reden om op te letten.

Coinbase liet op 10 juni weten een hoop nieuwe projecten te overwegen. Deze cryptocurrency worden nu onderzocht op een flink aantal punten zoals schaalbaarheid, het voldoen aan de regelgeving en dat soort zaken.

Welke coin(s) uiteindelijk toegevoegd zullen worden is onduidelijk maar de mensen die geïnvesteerd hebben in de projecten duimen natuurlijk dat het ‘die van hun’ wordt. De projecten die overwogen worden zijn:

  • Numeraire
  • KEEP Network
  • Origin Protocol
  • Ren
  • Render Network
  • Siacoin
  • Skale Network
  • Synthetix
  • VeChain

Heb je nog geen account bij Coinbase? Maak dan hier een account aan en ontvang $10 aan Bitcoin gratis bij je eerste aankoop van $100 aan Bitcoin.

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.