Leestijd: < 1 minuut

De succesvolle lancering van de COIN aandelen van Coinbase smaakt naar meer. Het bedrijf heeft namelijk laten weten 10% van de middelen te reserveren voor innovatieve ideeën binnen het bedrijf. 

Project 10 Percent

De strategie van Coinbase is om ongeveer 70% van de tijd bezig te zijn met de core business. 20% van de tijd werkt het bedrijf aan strategie en de overige 10% wordt geïnvesteerd in nieuwe en innovatieve ideeën. Coinbase ziet innovatie als trainen en dit moet je met discipline en regelmaat doen om er een gewoonte van te maken.

Het doel met dit nieuwe project is om een constante stroom aan duurzame en innovatieve ideeën te creëren die ervoor moeten zorgen dat het bedrijf altijd op de voorgrond van de technologische ontwikkelingen blijft.  

Het gaat hierbij niet alleen om het investeren van geld, maar ook om het bieden van een werkplek waar innovatie vanuit de werknemers gestimuleerd wordt. Iedereen binnen het bedrijf kan een 2 pagina tellend document inleveren waarop het idee uitgelegd wordt. Daarnaast worden er twee bijeenkomsten per jaar georganiseerd waarin de personeelsleden hun ideeën kunnen pitchen. De beste ideeën blijven over en zullen gemaakt en getest worden.

Voor de ideeën wordt er gezocht naar die nieuwe innovaties die het bedrijf voor altijd kunnen veranderen. Met de 10% die hiervoor gereserveerd is (tijd, geld, etc) zullen ook risico’s genomen worden. Coinbase laat weten dat het bedrijf dat nu succesvol richting de beurs is gegaan een product is van gedurfde ideeën en risico’s.

Het is uniek dat een bedrijf als Coinbase zo’n succesvolle beursgang heeft gehad. Het is namelijk het eerste crypto bedrijf dat het op deze manier gedaan heeft en dit heeft ze geen windeieren gelegd. De totale waarde van het bedrijf wordt geschat op zo’n $ 64 miljard op het moment van schrijven.Ben jij klaar voor de komende bull markt?

Het is moeilijk te bepalen welke cryptocurrency zullen stijgen. Gelukkig zijn hiervoor experts die het voor je uitzoeken. Je vindt hier 3 crypto parels waarvan experts een grote stijging verwachten! Ben je een actieve handelaar en wil je meer leren over het handelen? Volg dan hier een gratis Webinar en join de community met experts.


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

  • 👉 Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
  • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
  • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
  • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
  • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.