Leestijd: 2 minuten

In de begindagen van Bitcoin zag je veel ‘faucets’ en andere manieren om gratis Bitcoin en crypto te verdienen. Tegenwoordig komt dit alleen wat minder voor. Vroeger kon je soms een hele Bitcoin verdienen met een Faucet, maar die tijd is geweest. Toch bestaan er nog steeds websites waarop je gratis cryptocurrency kunt verdienen, zoals Cointiply. 

Wat is Cointiply?

Cointiply is een platform waar je allerlei aanbiedingen en acties kunt vinden om gratis Bitcoin en cryptocurrency te verdienen. Cointiply bestaat sinds februari 2018 en heeft naar eigen zeggen al meer dan $700.000 aan Bitcoin uitbetaald aan haar gebruikers.

Op Cointiply zijn er veel manieren om gratis aan cryptocurrency te komen. Zo kun je er betaald enquêtes invullen. Je kunt er browser games spelen of opdrachten uitvoeren zoals het downloaden van applicaties. Ook kun je ieder uur meedoen aan de Bitcoin faucet. Hier krijg je ieder uur een x-aantal punten gebaseerd op geluk.

Voor dit soort opdrachten ontvang je punten die je direct op je Cointiply account bijgeschreven ziet worden. Deze punten kun je later laten uitbetalen voor gratis Bitcoin of Dogecoin. 

30,000 punten kun je laten uitbetalen voor Dogecoin

50,000 punten kun je laten uitbetalen voor Bitcoin

Iedere 10,000 punten is ongeveer $1.

Begin met het verdienen van Bitcoin en cryptocurrency

Punten verdienen

De hoeveelheid punten die je kunt verdienen verschilt per opdracht. Voor de Bitcoin faucet kun je ieder uur tot 320 punten mee verdienen. Dit is slechts 1 druk op de knop. 

Voor het uitvoeren van enquêtes en opdrachten kun je aanzienlijk meer punten verdienen. Zo zijn er opdrachten waar je je bijvoorbeeld moet aanmelden bij website en wat geld moet storten. Hier ontvang je direct 331.500 punten voor! 

Ook zijn er opdrachten waar je simpelweg een applicatie/ spel moet downloaden en een x-aantal opdrachten moet uitvoeren. De punten die je hiervoor kunt verdienen zijn soms ook 20.000+.

Enquêtes kun je invullen en tot 50.000 punten per vragenlijst krijgen. 

Hoeveel kun je verdienen met Cointiply?

Je kunt relatief eenvoudig gratis Bitcoin en crypto verdienen met cointiply. Je moet alleen niet verwachten dat je snel rijk wordt van het platform, uit die droom kan ik je wel helpen. 

Het is een prima manier om een klein zakcentje bij te verdienen als je iedere dag inlogt en enkele opdrachten uitvoert zoals het downloaden van een app. De tijd van hele Bitcoins verdienen is alleen wel geweest. 

Cointiply is dan ook geschikt voor mensen die graag Bitcoin willen verdienen en er zelf geen geld aan uit willen geven. Hoe actiever je bent, hoe meer gratis crypto je kunt verdienen.

Je kunt je hier aanmelden bij Cointiply en direct beginnen! Download vervolgens de applicatie om crypto te verdienen vanaf je telefoon.


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

  • 👉 Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
  • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
  • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
  • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
  • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.