In de begindagen van Bitcoin zag je veel ‘faucets’ en andere manieren om gratis Bitcoin en crypto te verdienen. Tegenwoordig komt dit alleen wat minder voor. Vroeger kon je soms een hele Bitcoin verdienen met een Faucet, maar die tijd is geweest. Toch bestaan er nog steeds websites waarop je gratis cryptocurrency kunt verdienen, zoals Cointiply. 

Wat is Cointiply?

Cointiply is een platform waar je allerlei aanbiedingen en acties kunt vinden om gratis Bitcoin en cryptocurrency te verdienen. Cointiply bestaat sinds februari 2018 en heeft naar eigen zeggen al meer dan $700.000 aan Bitcoin uitbetaald aan haar gebruikers.

Op Cointiply zijn er veel manieren om gratis aan cryptocurrency te komen. Zo kun je er betaald enquêtes invullen. Je kunt er browser games spelen of opdrachten uitvoeren zoals het downloaden van applicaties. Ook kun je ieder uur meedoen aan de Bitcoin faucet. Hier krijg je ieder uur een x-aantal punten gebaseerd op geluk.

Voor dit soort opdrachten ontvang je punten die je direct op je Cointiply account bijgeschreven ziet worden. Deze punten kun je later laten uitbetalen voor gratis Bitcoin of Dogecoin. 

30,000 punten kun je laten uitbetalen voor Dogecoin

50,000 punten kun je laten uitbetalen voor Bitcoin

Iedere 10,000 punten is ongeveer $1.

Begin met het verdienen van Bitcoin en cryptocurrency

Punten verdienen

De hoeveelheid punten die je kunt verdienen verschilt per opdracht. Voor de Bitcoin faucet kun je ieder uur tot 320 punten mee verdienen. Dit is slechts 1 druk op de knop. 

Voor het uitvoeren van enquêtes en opdrachten kun je aanzienlijk meer punten verdienen. Zo zijn er opdrachten waar je je bijvoorbeeld moet aanmelden bij website en wat geld moet storten. Hier ontvang je direct 331.500 punten voor! 

Ook zijn er opdrachten waar je simpelweg een applicatie/ spel moet downloaden en een x-aantal opdrachten moet uitvoeren. De punten die je hiervoor kunt verdienen zijn soms ook 20.000+.

Enquêtes kun je invullen en tot 50.000 punten per vragenlijst krijgen. 

Hoeveel kun je verdienen met Cointiply?

Je kunt relatief eenvoudig gratis Bitcoin en crypto verdienen met cointiply. Je moet alleen niet verwachten dat je snel rijk wordt van het platform, uit die droom kan ik je wel helpen. 

Het is een prima manier om een klein zakcentje bij te verdienen als je iedere dag inlogt en enkele opdrachten uitvoert zoals het downloaden van een app. De tijd van hele Bitcoins verdienen is alleen wel geweest. 

Cointiply is dan ook geschikt voor mensen die graag Bitcoin willen verdienen en er zelf geen geld aan uit willen geven. Hoe actiever je bent, hoe meer gratis crypto je kunt verdienen.

Je kunt je hier aanmelden bij Cointiply en direct beginnen! Download vervolgens de applicatie om crypto te verdienen vanaf je telefoon.

Crypto Masterclass & beste exchanges

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.