Leestijd: 5 minuten

Door dit artikel willen we mensen kennis laten maken met Conflux. Dit is een blockchain zonder barrières. Er is de mogelijkheid om verbinding te maken over grenzen en protocollen heen voor makers, markten en gemeenschappen. 

Ze zijn vooral bezig met hoge transactie snelheden en ervoor te zorgen dat de beveiliging van hoge waarde is. Het is een project wat ondersteunt wordt door de overheid in China. Ze gebruiken een proof-of-work (PoW) consensus mechanisme wat voor hoge prestaties en schaalbaarheid geoptimaliseerd is.

In de crypto wereld komen veel ontwikkelen voor daarom is het goed om Conflux goed te bekijken. Met dit artikel proberen we in te gaan op de use-case, technieken die er gebruikt worden voor projecten en wat de Conflux gaat doen. Uiteraard kijken we naar de Conflux crypto verwachting, de koers, het laatste nieuws en de waarde van de Conflux coin. Wat gaat de Conflux crypto doen?

Wat is Conflux?

Conflux is een publieke blockchain. Het is een veilige en betrouwbare blockchain die hele hoge prestaties en schaalbaarheid heeft. Het niveau wat ze kunnen bereiken is decentralisatie en beveiliging dat hetzelfde is als Bitcoin en Ethereum. Ze bieden meer dan twee bestellingen van magnitude verbetering van transactie doorvoer (TPS) en finaliteitslatentie.

Er wordt gebruik gemaakt van een uniek boom-grafting technologie. Dit noemen ze de Conflux Tree. Hier kunnen transacties mee bevestigd worden en de integriteit van de blockchain wordt zo gewaarborgd. Door dit platform worden slimme contracten ondersteunt die uitgevoerd worden op een virtuele machine die gesteund worden op de Ethereum Virtual Machine (EVM). Dit houdt voor ontwikkelaars in dat ze bestaande Ethereum-dApps op Conflux kunnen implementeren.

Bij het Conflux-netwerk hebben ze de native Cryptocurrency CFX-token. De token wordt gebruikt voor transactievergoedingen en het stimuleren van miners om een veilig netwerk te houden. Het wordt gebruikt als staking beloning voor de node-operators.

Wat doet de Conflux Koers?

Wanneer we op zoek gaan naar de ICO (Initial Coin Offering) kunnen we weinig vinden omtrent Conflux. Het is duidelijk dat sinds november 2020 op de markt zijn. Met de token kan er gebruik gemaakt worden van transactievergoeding, stimuleren van miners voor een veilig netwerk en wordt het gebruikt als staking beloning. Kijken we naar de actuele prijs van de Conflux dan is $ 0.195703.

Wanneer we kijken hoe ze het gedaan hebben vanaf het moment dat er gegevens gevonden zijn over de koersgegevens dan zien we dat ze eerst langzaam zijn gaan stijgen. Daarna zijn ze gaan dalen maar het lijkt erop dat ze op het moment weer gaan stijgen wat betreft de koers.

Als we de All Time High van de CFX coin bekijken dan staat die op dit moment op . De ATH waarde hebben ze mogen behalen op . Dit moment is nu dagen geleden dat ze het hoogtepunt hebben mogen bereiken met de Conflux coin. Kijken we naar de market Cap van de Conflux coin , staat die op dit moment op de plek tussen de grootste crypto projecten.

Wanneer je er klaar voor bent om te gaan investeren in Conflux dan doe je er goed aan om je erin te verdiepen. Je kunt kijken naar de Conflux koers verwachting en de ontwikkelingen die er rond de prijs zijn, is belangrijk. Zo kan er de juiste Conflux prognose gemaakt worden en kunnen handels-acties afgestemd worden als er beweging is op de crypto markt. De Conflux koersgrafiek kan je hier vinden:

Wat is de Conflux verwachting 2023 – 2028?

Inmiddels weten we wat meer over de Conflux. We hebben de ICO, de All Time High besproken en waar ze aan gewerkt hebben. Het belangrijkste doel van Conflux is dat ze geen barrières hebben in de Blockchain, dat transacties snel gaan en dat de beveiliging een hoge waarde heeft. Ze kunnen dit mogelijk maken door de hulp van de overheid uit China.

Een Conflux prognose kan gemaakt worden maar is altijd lastig om te doen. Dit komt omdat de koers erg wisselend is van de Conflux prijs, hierdoor is een Conflux prijs voorspelling heel moeilijk te stellen op 2023. Is het wel belangrijk dat er een Conflux prijs bepaald wordt, dan moet er rekening gehouden worden met een paar factoren die invloed hebben op de koers. Die factoren zijn het nieuws van de Conflux, samenwerkingen, oplossingen en de Conflux waarde.

Gaan we naar de Conflux verwachting van de CFX-token kijken voor 2028 kan dat maar zo anders verlopen dan wat de Conflux verwachting is. Wanneer er meer geïnvesteerd wordt door geïnteresseerden dan komen er meer mogelijkheden. Daarom is het belangrijk dat er verbeterd, uitgebreid en problemen opgelost worden.

Een koers voorspelling maken is lastig. Omdat de koers kan schommelen kunnen er slechte maar ook betere momenten zijn. Wanneer de bovenstaande factoren in de gaten gehouden worden kan er een Conflux koers voorspelling tot stand komen. Zo hebben ze van november 2020 tot maart 20212 een stijging meegemaakt van 1.743%. Helaas is de Conflux daarna gaan dalen.

Het is lastig om een Conflux voorspelling te maken maar het is niet duidelijk hoe het de aankomende jaren gaat verlopen. Het is van belang dat er onderzoek gedaan wordt. Houdt de Conflux coin in de gaten maar ook wat de koers gaat doen. Neem niet meteen alle berichten van het social media van influencers en experts voor waarheid. Eigen onderzoek kan gedaan worden met de volgende historische koersdata:

* Currency in USD
Historical Price for Conflux
DateOpenCloseHighLowVolume

Wat is het nut van de Conflux coin?

Het belangrijkste doel wat Conflux heeft is dat ze in de blockchain geen barrières hebben, snelle transacties en een hoge waarde aan beveiliging. Ze willen hetzelfde niveau van decentralisatie bereiken als de Ethereum en de Bitcoin maar dan met verbeteringen. 

Heb je besloten om te gaan handelen in de Conflux dan is het belangrijk om te weten wat de schaarste van de munt is. Dit moet in de gaten gehouden worden omdat het invloed heeft op de Conflux munt. Deze schaarste van de munt kan in de gaten gehouden worden door de huidige voorraad te vergelijken met de maximale voorraad. De huidige voorraad van de Conflux munt is 3,548,743,151 CFX en de maximale levering is 5,445,696,265 CFX.

Als investeerder of handelaar wil je vaak de prijsverschillen vergelijken over verschillende periodes. Dit kan door prijsverschillen van de afgelopen 24 uur 19.23% hier te bekijken. Van de afgelopen 7 dagen kunnen de prijsveranderingen hier bekeken worden 25.81%. Dit kan ook bekeken worden in de Conflux koersgrafiek

Huidige supply3,548,743,151 CFXMaximale supply
% verschil 24u19.23%% verschil 7D25.81%

Waar kan de Conflux coin gekocht worden?

Wanneer je de Conflux token wilt kopen dan heet deze CFX. Deze kan gebruikt worden om transactiekosten te betalen, beloningen verdienen door uitzetten, opslag te huren en deel te nemen aan het netwerkbeheer. Daarbij stimuleert de Conflux coin maar beloont het ook mijnwerkers. Deze zorgen voor een veilige werking van het Conflux-netwerk. Ga je over tot het investeren in de Conflux dan moet je weten dat het een Blockchain is.

De Conflux coin wordt op verschillende Cryptocurrency-uitwisselingen verhandeld. Het kan alleen niet meteen met fiat-valuta gekocht worden. Het kan verkregen worden door met Bitcoin, Ethereum of USDT te kopen vanaf bepaalde uitwisselingsplatformen. Daarna kan er overgegaan worden tot een uitwisseling van de Conflux coin.

De conflux coin kan dus bij verschillende uitwisselingsplatforms aangekocht worden. Zo ook bij Bitvavo. Hier kan een gratis account aangemaakt worden met de onderstaande link

  1. Geld storten met iDEAL
  2. Omzetten naar je gewenste crypto
  3. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Het laatste Conflux nieuws!

Met behulp van dit artikel hopen we meer duidelijkheid gegeven te hebben over de Conflux. Het Conflux nieuws van vandaag moet daarom bijgehouden worden om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en de waarde van de Conflux coin.

Het laatste Conflux nieuws is belangrijk om koersschommelingen in de gaten te houden en de nieuwtjes. Een goede bron is de Twitterpagina van Conflux


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

  • 👉 Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
  • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
  • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
  • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
  • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.


0 CommentsClose Comments

Leave a comment