Blockchain is nog niet de oplossing voor al onze problemen. Er zijn veel bedrijven die betaaloplossingen aanbieden op de blockchain, maar veel hebben last van schaalbaarheidsproblemen bij drukte. Voor de grootste bedrijven is het dan ook nog niet altijd aantrekkelijk om aan de slag te gaan met blockchain en hier wil COTI verandering in brengen.

In dit artikel gaan we in op Coti. We bekijken de Coti koers verwachting voor de toekomst en de potentie voor de toekomst.

Wat is COTI?

Coti is een project dat zich richt op het oplossen van traditionele problemen met de blockchain. Hoge transactiekosten, een traag netwerk en het gebrek aan wereldwijde toegang behoren hierbij. 

Coti staat voor Currency Of The Internet en dit geeft precies de missie van het project weer. Het wil namelijk een volledig decentraal en schaalbaar netwerk voor betalingen maken op de blockchain voor de wereldwijde handel.

Door het Proof of Trust consensus algoritme dat Coti gebruikt krijgt iedere gebruiker een trustscore. Mensen die zich goed gedragen op het netwerk worden hierdoor beloont in combinatie met Proof of Stake. 

Tip: ontwikkel jezelf door het lezen van boeken

Hiervoor ontvangen mensen korting op de transacties, een hogere uitbetaling voor het staken en betere service. Door de trustscore is het ook duidelijk met wie je wel of geen zaken moet doen op het netwerk. 

Naar eigen zeggen kan COTI ongeveer 100.000 transacties per seconde halen. Dit is een groot verschil met traditionele betaalnetwerken (ongeveer 25.000 TPS) en helemaal met blockchain projecten die vaak de 1000 TPS niet halen. 

De COTI ICO

Coti is door middel van een ICO begonnen. Op 4 Juni 2019 is er toen 11 miljoen dollar opgehaald. Dit was het beoogde bedrag. 1 COTI ging toen voor $0,065 over de toonbank. De huidige COTI koers kun je hieronder live volgen.

Coti koers verwachting

COTI heeft grote plannen, dat mag duidelijk zijn. De website ziet er gelikt uit en het verhaal is goed. Ook is het al talloze partnerschappen aangegaan met onder andere Cardano, Chainlink en Fantom. Het is dus ook niet alleen maar grootspraak.

De use-case die COTI gekozen heeft is een hele relevante, maar ook een hele lastige. Ieder project wil natuurlijk wel hét betalingssysteem worden op het internet en de concurrentie is dan ook hevig. 

Weet COTI echter al een klein gedeelte van de markt te veroveren, dan zal dit zeer positief zijn voor de COTI koers verwachting. Alleen de markt van het betalen is al miljarden en miljarden waard. Of Coti dit voor elkaar zal krijgen blijft afwachten, maar de Coti verwachting is in ieder geval goed.

COTI prijs voorspelling 2020 – 2026

Een van de punten waarop Coti zich onderscheidt van veel andere projecten is de hoeveelheid samenwerkingen die ze aan gaan. Niet alleen met genoemde cryptocurrency, maar ook met platformen zoals Binance Info. Los van of dit goed zal zijn voor het product van COTI zelf zorgt dit er ook voor dat het bij veel mensen onder de aandacht komt. Dit is natuurlijk goed voor de COTI prijs voorspelling.

Weet het daarnaast een hap uit de markt te nemen en meer gebruikers en vooral bedrijven naar het platform te trekken? Dan zal dit zeer positief zijn voor de COTI koers verwachting voor de toekomst en dit blijkt ook uit de voorspellingen. Hieronder hebben we enkele voor je op een rij gezet:

2020: $ 0,053 ($ 0,093)
2021: $ 0,063
2022: $ 0,073
2023: $ 0,086
2024: $ 0,103
2025: $ 0,097
2026: $ 0,134

COTI kopen

Voordat je over gaat tot het kopen van COTI is het belangrijk om zelf goed onderzoek te doen. Neem nooit zomaar iets aan wat op het internet staat en sta altijd achter je keuze.

Wil je COTI kopen? Dan kun je dat doen op de bekendste exchange van Nederland, Bitvavo. Je betaalt hier de laagste handelskosten en het werkt bovendien eenvoudig. Heb je hier nog geen account, maar wil je wel handelen? Maak dan hier een gratis account aan en ontvang € 1000 aan handelskosten cadeau.

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.