Leestijd: 2 minuten

Crypto.com gaat akkoord met de overname van Nadex en de Small Exchange van IG Group. De Amerikaanse klanten van Crypto.com krijgen nu toegang tot de handel in derivaten en futures door de voorgestelde overname.

Crypto.com neemt Nadea en Small Exchange over

’s Werelds snelst groeiende platform voor cryptocurrency en financiële diensten kondigde aan dat het zojuist een koop- en verkoopovereenkomst heeft uitgevoerd om een Noord-Amerikaanse Derivatenbeurs, Nadex, van de IG Group over te nemen. Daarnaast stemde Crypto.com ook in met de overname van de Small Exchange.

Nadex is een toonaangevende, op particulieren gerichte, gereguleerde online beurs en clearinghouse in de V.S. die derivatenproducten aanbiedt op enkele van ’s werelds meest verhandelde markten. Small Exchange is een futures beurs die kleinere, eenvoudiger producten aanbiedt die gericht zijn op retailklanten.  

Crypto.com zal zijn in de V.S. gevestigde klanten de mogelijkheid kunnen bieden om bepaalde derivaten en futures producten te verhandelen als gevolg van de voorgestelde overname van Nadex en de Small Exchange.

Crypto.com verwacht beide overnames in de eerste helft van 2022 te voltooien. Dit is afhankelijk van de goedkeuring door de regelgevende instanties.

Kris Marszalek, mede-oprichter, en CEO van Crypto.com, zei het volgende over wat hij met de overnames wil bereiken:

“Als platform is ons doel om onze klanten een veilig, vertrouwd en gereguleerd platform te bieden met hoogkwalitatieve tools. Dit alles om financiële onafhankelijkheid te bereiken. Deze voorgestelde overname bouwt voort op die belofte en zal onze klanten toegang geven tot een geheel nieuwe set van financiële tools als aanvulling op ons huidige aanbod.”

Global CEO, IG Group, June Felix is verheugd over de overname. Hij liet weten dat hij gelooft dat dit een fantastische deal is die voor alle partijen gunstig is. Ook liet hij weten dat Nadex en de Small Exchange sterke innovatieve bedrijven zijn, en ze zijn blij dat Crypto.com hun potentieel heeft herkend.


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

  • 👉 Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
  • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
  • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
  • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
  • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.