Leestijd: 2 minuten

De institutionele klanten van Crypto.com kunnen nu USD van hun bankrekeningen naar de beurs sturen, en omgekeerd. Crypto.com werkt namelijk samen met Silvergate om USD-stortingen en opnames voor institutionele klanten te introduceren.

Wereldwijde USD-stortingen en opnames voor institutionele klanten

De populaire cryptobeurs Crypto.com werkt samen met Silvergate om USD-stortingen en opnames te introduceren. Silvergate is een toonaangevende aanbieder van innovatieve financiële infrastructuur oplossingen voor de digitale valuta industrie.

Volgens de aankondiging op 30 november zal het nieuwe partnerschap tussen Crypto.com en Silvergate de institutionele klant van de beurs in staat stellen USD-stortingen en opnames te doen.

In de aankondiging staat dat institutionele klanten van Crypto.com gratis USD kunnen overmaken van hun traditionele bankrekeningen naar de beurs via Silvergate. Bovendien kunnen ze voortaan USD van de exchange naar hun bankrekeningen sturen.

De instiutionele klanten van de exchange krijgen toegang tot het Silvergate Exchange Network (SEN). Het real-time betalingsplatform van SEN maakt het mogelijk om op elk moment Amerikaanse dollars over te maken. Deze functie is nu beschikbaar voor alle institutionele klanten van Crypto.com over de hele wereld.

Crypto.com’s CEO en oprichter, Kris Marszalek, verwelkomde de samenwerking met Silvergate. Hij liet weten dat de integratie een fiat aan/uit oplossing is voor de institutionele beleggers van de beurs. Hij voegde eraan toe:

‘De oplossing zorgt voor een nog betere handelservaring in de Crypto.com Exchange. De producten en diensten van Silvergate overbruggen de kloof tussen de traditionele financiële wereld en de crypto-wereld. Dit ondersteunt onze missie om “de overgang van de wereld naar cryptocurrency te versnellen”.

Alan Lane, de CEO van Silvergate gaf ook commentaar op het partnerschap. Lane zei:

“We zijn verheugd Crypto.com te mogen verwelkomen als Silvergate klant en SEN-deelnemer. Hun gevarieerde en toegewijde wereldwijde gebruikersbestand en inzet voor het succes van de industrie helpt om verdere crypto adoptie over de hele wereld te verzekeren.”


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

  • 👉 Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
  • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
  • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
  • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
  • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.