Leestijd: 2 minuten

Crypto.com sloot deze week een megadeal van $700 miljoen voor de naamgevingsrechten van het LA Staples Center. Dit lijkt nu zijn vruchten af te werpen want de tokenprijs schiet omhoog. Het volume van de exchange neemt ook toe, net als dat van Coinbase en FTX, die allemaal megadeals hebben gesloten met sportteams, evenementen en arena’s.

Crypto.com sluit de grootste naamsrechten deal in de geschiedenis van de Amerikaanse sport

Crypto.com’s recordbrekende deal om de naamgevingsrechten van het iconische Staples Center in Los Angeles te krijgen is het grootste nieuws van de week in de cryptocurrency sector.

Crypto.com sloot deze week een deal met AEG, de eigenaar van het Staples Center, om de venue om te dopen tot de Crypto.com Arena. Staples Center is de thuisbasis van de LA Lakers, een toonaangevende NBA-franchise, en ook van de LA Clippers, de WNBA’s LA Sparks en de NHL’s LA Kings.

En hoewel het wenkbrauwen deed fronsen, lijkt de deal nu al vruchten af te werpen voor de Singaporese beurs. Zijn token schoot met 30 procent omhoog en is, samen met Coinbase en FTX, omhooggeschoten in handelsvolume nu de sportdeals nieuwe gebruikers lijken aan te trekken.

Het token handelt op het moment van schrijven op $ 0,554 maar is de afgelopen dag nog steeds 15 procent gestegen. Het volume is ook omhoog geschoten nu de ogen van de wereld gericht zijn op het token waarvan de naam de komende twee decennia geassocieerd zal worden met het beroemdste NBA team.

Het handelsvolume steeg tot meer dan $ 2 miljard, een stijging van 1.000 procent ten opzichte van enkele dagen geleden, toen het nog geen $ 200 miljoen was. Met een totale market cap van $14 miljard is Crypto.com nu de 16e grootste token op de markt, één plek voor DeFi koning Uniswap en orakelnetwerk Chainlink.

Binance is nog steeds ’s werelds meest dominante exchange. De afgelopen dagen bedroeg zijn dominantie over zijn drie grote rivalen – FTX, Coinbase en Crypto.com – maar liefst 58 procent. Maar in de afgelopen 24 uur is die dominantie gedaald tot 45 procent.


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

  • 👉 Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
  • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
  • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
  • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
  • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.