Handelen in cryptocurrency is verleidelijk, de hoge winsten die je soms hoort wil iedereen wel. Het is alleen niet zo simpel en daarom hebben de heren van AllesOverCrypto een Crypto Masterclass gemaakt. In deze Crypto Masterclass review bekijken we dan ook wat je hier aan hebt en of het een nuttige besteding is van je tijd. 

Door wie is de crypto masterclass cursus gemaakt?

De cursus is gemaakt door Derek Westra en Patrick Suiker. In 2017 zijn ze de website AllesOverCrypto begonnen om net zoals op CurrentCrypto te schrijven over de ervaringen die ze hebben in de wereld van de cryptocurrency. De heren kwamen in 2013 voor het eerst in aanraking met deze wereld en zijn er sindsdien constant mee bezig geweest. Dit maakt dat ze al jaren ervaring hebben in de crypto wereld en ook al veel geld verdient hebben.

De ervaring die ze hierin zelf opgedaan hebben samen met hun opleidingen (gedragseconomie en ondernemerschap) maakt dat ze de markt aardig in de gaten hebben. Deze kennis hebben ze samengevoegd in een cursus die voor iedereen beschikbaar is gemaakt. 

Crypto Masterclass:

✔ Verdien geld vanaf overal ter wereld
✔ Laat je euro’s voor jou werken i.p.v. andersom
✔ Word een ware expert in de nieuwe economie
✔ Ontwikkel een killer mindset
✔ Geniet van een leven vol vrijheid

Crypto Masterclass

De cryptocurrency cursus bestaat speciaal voor de mensen die graag willen leren over cryptocurrency. In eerste instantie was de crypto masterclass speciaal gemaakt voor beginners, maar doordat er telkens nieuwe elementen aan toegevoegd zijn is het ook voor de ervaren handelaar interessant.

Door middel van talloze trainingsvideo’s vertellen ze je niet alleen hoe je je eerste cryptocurrency moet kopen, maar ook over de economische principes die achter de markt schuil gaan. Zo wordt de marktcyclus beschreven die je kunt gebruiken om handig in te spelen op het sentiment dat heerst bij de investeerders. 

Het principe van ons geld wordt duidelijk uitgelegd en ze gaan zelfs in op je eigen psychologie. Wat maakt het dat je wilt investeren in cryptocurrency en welke dromen wil jij waarmaken? Dit helpt je met het opstellen van duidelijke doelen die je vervolgens bij het handelen kunt gebruiken. Dit maakt het makkelijker om rationeel na te denken, emotie bij het handelen kan namelijk funest zijn.

Wat kan ik na de cursus?

Na het volgen van de cryptocurrency masterclass heb je hoop dingen geleerd. Zo leer je hoe je zelfstandig kunt investeren in cryptocurrency. Niet alleen weet je hoe je dit moet doen, maar ook waarin je dit moet doet. Ze gaan je een hoop voorkauwen, maar leren je ook om zelf parels te vinden. 

Je hebt de mogelijkheid om de heren als mentor te krijgen. Hierdoor kun je al je vragen stellen in de gemeenschap om zo sneller nieuwe dingen te leren. 

De cursus is gemaakt vanuit de eigen ervaring en het bevat dan ook een hoop beginnersfouten die jij niet meer hoeft te maken. Dit bespaart je veel geld en gaat je op termijn ook geld opleveren als je je inzet met de lesstof. 

Hierdoor heb je meer vrijheid om leuke dingen te doen. Je bent niet meer alleen afhankelijk van je salaris, maar hebt de mogelijkheid om daarbij extra geld te verdienen. Dit kun je overal ter wereld doen, zolang je een computer tot je beschikking hebt!

Wat krijg je bij de Crypto Masterclass?

Allereerst kun je een gratis Crypto Masterclass training volgen. Dit geeft je de voorzet naar je eerste stappen in de cryptocurrency wereld. Deze training duurt ongeveer 2 uur en kun je op verschillende momenten volgen in de week, vaak op maandag en woensdag avond en een dag in het weekend.

Verder krijg je bij de Crypto Masterclass cursus niet alleen toegang tot al het lesmateriaal, maar ook verschillende e-books:

  • Dé Bitcoinbijbel (t.w.v. € 50)
  • Het ultieme Investeringshandboek (t.w.v. € 50)
  • E-boek pakket (t.w.v. € 200)
  • Crypto belastinggids (t.w.v. € 50)

Ook krijg je toegang tot misschien wel het interessantste bestand van allemaal, de crypto parels. Dit document (t.w.v. € 200) bevat verschillende hele interessante cryptocurrency waarvan de heren verwachten dat het wel eens x 100 zou kunnen gaan.

Crypto Masterclass modules

De curus bestaat uit verschillende modules waarin ze je alle kneepjes van het vak leren:

Het geld van de toekomst

Les 1 – Wat is geld en hoe is dit ontstaan?

Les 2 – Wat is Bitcoin?

Les 3 – Wat is blockchain?

Les 4 – Wat zijn smart contracts en hoe werken ze?

Les 5 – Wat zijn cryptocurrency’s en welke soorten kennen we?

Je eerste crypto kopen

Les 1 – Je eerste crypto kopen (Bitvavo)

Les 2 – De populairste cryptocurrency’s kopen met Bitcoins (Binance)

Les 3 – Crypto kopen op een decentrale exchange (IDEX)

Les 4 – Crypto kopen aan de hand van perpetual contracts (BitMEX)

Les 5 – Verborgen crypto parels kopen op een kleine exchange (TradeOgre)

Bouw je onbreekbare kluis

Les 1 – Wat is een cryptocurrency wallet?

Les 2 – Zet jouw crypto offline op een paper wallet

Les 3 – Bewaar je crypto zo veilig mogelijk met een hardware wallet

Les 4 – Zet je crypto afgeschermd op je pc met een software wallet

Les 5 – Beveilig je crypto op een exchange met 2FA Authenticator

De verdiende beloning

Les 1 – Zo simpel mogelijk je winsten uitbetalen (Bitvavo)

Les 2 – Zo snel mogelijk over je geld beschikken (Bitonic)

Les 3 – De goedkoopste manier van winst binnenharken (Kraken)

Wees de eerste investeerder

Les 1 – Wat is een ICO?

Les 2 – Meedoen met een ICO

De toekomst – Crypto trading

Les 1 – Hoe werkt een crypto exchange?

Les 2 – Bubbels, emoties en marktcyclussen

Les 3 – Crypto op de juiste momenten kopen en verkopen dankzij support en resistance

Les 4 – Begrijp de koers dankzij candlesticks

Les 5 – Kijk mee met een live trade!

The Winning Mindset

Les 1 – Je droom – Wat motiveert jou in het leven?

Les 2 – De gemiddelde crypto trader – Het gevaar van je emoties

Les 3 – Je grootste angsten – Wat zijn de gevolgen en hoe overkom je ze?

Les 4 – De duurste fouten – Leer ze herkennen en vooral voorkomen

Les 5 – Emoties overwinnen – De belangrijkste trucs om je emoties onder controle te krijgen

Les 6 – De tegenstander – Leer profiteren van andermans fouten

Les 7 – Emotionele skills – De 5 belangrijkste skills om succesvol te worden als crypto trader

Les 8 – Het zit allemaal tussen je oren – Word bewust van je zwaktes en maak er je krachten van

Les 9 – Zo blijven winnaars winnen – Hoe jij jezelf maximaal motiveert

Les 10 – Jij bent belangrijk – Durf jezelf op plek #1 te zetten in je leven

Daar boven op wordt de cursus constant bijgewerkt dus ook wanneer er nieuwe evenement toegevoegd worden beschik je hier direct over. Je hebt een levenslange toegang tot de cursus!

Crypto Masterclass:

✔ Verdien geld vanaf overal ter wereld
✔ Laat je euro’s voor jou werken i.p.v. andersom
✔ Word een ware expert in de nieuwe economie
✔ Ontwikkel een killer mindset
✔ Geniet van een leven vol vrijheid

Crypto Masterclass reviews

De reviews over de Crypto Masterclass zijn overwegend positief, dit zullen ze je ook laten zien in de gratis training die je kunt volgen. Naar mijn idee is het een goed punt om te starten in je cryptocurrency reis, want het biedt je namelijk ook een stok achter de deur. Alleen als je zelf écht gemotiveerd bent om het te leren zul je er ook daadwerkelijk lekker geld mee verdienen en mogelijk is dat zeker!

Crypto Masterclass volgen

Wil je helemaal klaar zijn voor de cursus? Dan kun je in de tussentijd tot de cursus begint alvast accounts aanmaken op de volgende exchanges. Zo ben je helemaal klaar voor de cursus en kun je gelijk beginnen.

MoneyTalks community & beste exchanges

Alles te weten komen over de werking van crypto en belangrijker nog, het geld verdienen met cryptocurrency? Met deze MoneyTalks community van Madelon Vos heb je het binnen de kortste keren onder de knie. Kom in contact met andere traders, stel al je vragen en krijg dagelijkse technische analyse.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

Ben je als ondernemer met Bitcoin en crypto bezig? Dan vind je hier meer informatie over Bitcoin voor bedrijven en de tools die je hiermee kunnen helpen.

Anoniem surfen op het internet? Gebruik een VPN en word nergens meer gevolgd. Pak hier je korting!

.
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?