Leestijd: < 1 minuut

De bull run van 2017 leverde een vers geslagen groep crypto miljonairs van de eerste generatie op. Maar de verworven fortuinen worden even snel uitgegeven als ze gemaakt zijn. Wat kochten deze mensen met hun crypto?

Onderwijs en luxegoederen

De dapperen die de stoutmoedige stap durfden te zetten om tijdens de bull run van 2017 te verzilveren, gaven een groot deel van hun rijkdom schijnbaar nogal exorbitant uit.

Een van de populairste aankopen in 2017 was een kortstondige trend voor door Arne geproduceerde Jacobsen Egg Chair’s – met een winkelprijs van rond de $15.000 middenklasse waren deze iconische designstukken tronen die geschikt waren voor de eerste generatie.

Hoger onderwijs was duidelijk een andere prioriteit voor veel van deze vers geslagen rijken. Velen van hen gebruikten het geld om hun studieschuld af te lossen. Ze gaven ook veel geld uit aan dure auto’s. Dat blijft immers een belangrijk statussymbool.

Ook Lamborghini’s staan nog steeds op het menu, want de sportwagenfabrikant rapporteerde dit jaar een forse recordverkoop. Dit werd ongetwijfeld ten dele geholpen door de explosieve stierenloop van 2021. Naast educatieve en exclusieve auto’s werden ook veel luxe horloges gekocht.

De bull run van 2021 brengt andere soorten miljonairs met zich mee. We zien wel dat er steeds meer langetermijnbeleggers zijn. Dit zijn beleggers die hun crypto-activa lang vasthouden.

Dit komt omdat een groot aantal cryptobeleggers gelooft dat de cryptomarkt op korte termijn zal aantrekken. Het lijkt erop dat lange termijn houders niet zo happig zijn om te cashen als in het verleden het geval was.

Volgens een recent onderzoek van CNBC Millionaire heeft een meerderheid van de millennial miljonairs nu meer dan de helft van hun vermogen in cryptocurrencies. De meesten van hen meldden van plan te zijn tegen 2022 nog meer crypto aan te houden en te vergaren.


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

  • πŸ‘‰ Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
  • πŸ‘‰ Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
  • πŸ‘‰ eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
  • πŸ‘‰ Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
  • πŸ‘‰ Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.