Cryptocurrency gerelateerde sites van Nederlandse bodem

Op het internet zijn inmiddels ontelbaar veel websites te vinden die gaan over onderwerpen gerelateerd aan Bitcoin en andere Cryptocurrencies. Sommige sites zijn van bedrijven die Crypto gerelateerde artikelen verkopen, andere sites zijn van hobbyisten die erover schrijven en weer andere sites zijn exchanges waarop je kunt handelen. Maar welke zijn afkomstig van Nederlandse bodem?

Bitcoin kopen en verkopen

Bitvavo

Bitvavo is een Cryptocurrency exchange van Nederlandse bodem. Het is op deze exchange mogelijk om direct te handelen met euro’s, in tegenstelling tot grote exchanges als Binance. Doordat het afkomstig is uit Nederland, is het ook mogelijk om eenvoudig geld te storten met behulp van iDeal.

Litebit

Litebit is een cryptocurrency exchange gevestigd in Rotterdam. Sinds 2013 hebben ze al meer dan 600.000 klanten geholpen met het kopen en verkopen van Bitcoin en andere munten.

Bitonic

Bitonic is een Nederlands platform waar Bitcoin gekocht kan worden. Het is met deze partij mogelijk om Bitcoin aan te schaffen met iDeal en deze BTC direct te laten storten op een Bitcoin adres van jouw keuze.

Bitcoin merchandise en wallets

Cryptomaan

Cryptomaan is een Nederlandse webshop waar voornamelijk hardware wallets zoals de Ledger Nano S worden aangeboden. Maar naast hardware wallets worden er ook andere Crypto gerelateerde artikelen aangeboden, zoals shirts en stakeboxen.

Blockchainstuff

Blockchainstuff is een Nederlandse webshop opgericht in 2018. In de webshop kun je allerlei Bitcoin merchandise aanschaffen en zelfs betalen met Bitcoin, Ethereum en Litehttps://currentcrypto.nl/litecoin/coin. Op Blockchainstuff kun je producten kopen als petten, t-shirts, truien en mobiele hoesjes.

Informatie bronnen

Coinstart

coinstart.nl is een website waar veel informatie te vinden is over Bitcoin en andere cryptocurrency. De site is opgericht in 2017 en heeft inmiddels meer dan 200 artikelen gepubliceerd.

Bitcoinspot

Bitcoinspot.nl is een website waar geschreven wordt over Bitcoin gerelateerde onderwerpen. De website was er als een van de eerste bij in Nederland en heeft daarom al veel interessante onderwerpen geschreven en gepubliceerd.

Cryptohulp

Cryptohulp.nu helpt je bij het kopen van Bitcoin of altcoins. Ontdek
elke stap in ons Ebook of chat met ons en we doorlopen het gehele
proces.

Bitcoinexchangenederland

Op bitcoinexchangenederland.nl vind je een overzicht van de beste bitcoin en crypto exchanges in 2019.

Cryptokopen.nl

Op cryptokopen.nl vind je informatie over het kopen van cryptocurrency en geschikte brokers.

Bitcoinhelper.nl

Bitcoinhelper.nl, de Nederlandse cryptocurrency startpagina.

Bitcoinexchanges.nl

Een Nederlandse website voor crypto koers verwachtingen en exchange informatie, bitcoinexchanges.nl.

Biflatie.nl

Op Biflatie.nl kun je terecht voor een realistische kijk op de economie en de crisis.