Wat is Cryptocurrency? Ik spaar mijn geld toch altijd gewoon op de bank? Nou, in Augustus 2017 hebben meerdere Nederlandse banken aangegeven de rente weer eens te verlagen, tot 0.1%. De daling van de rente betekent dat het steeds minder interessant is om je spaargeld op de spaarrekening te laten staan. Er gaan meerdere mensenlevens overheen wil je daar een leuk zakcentje mee verdienen. Dit moet dus anders kunnen.

Dit is de reden dat ik ben gaan zoeken naar een alternatief voor mijn spaarrekening. Is het mogelijk om een hoger rendement te behalen op mijn spaarsaldo dan 0,1%? En zo ja, welke methode kan ik dan gebruiken? Door mensen uit mijn omgeving ben ik in aanraking gekomen met de Bitcoin en andere Cryptocurrency. Ik had natuurlijk wel van de Bitcoin gehoord, de snelle opkomst van deze internet valuta is veel besproken in de media. Maar verder wist ik hier niets vanaf. Gelukkig zijn er op het internet talloze filmpjes en discussies te raadplegen, waardoor je jezelf snel veel kunt bijleren.

Na veel gelezen te hebben over de verschillende online munten die er inmiddels bestaan, heb ik besloten eens een gokje te nemen en een investering te doen. Op CurrentCrypto.nl worden berichten geplaatst over de voortgang van mijn portfolio, over Bitcoin nieuws en eigenlijk alles waar ik mee bezig ben. Dit is geen investeringsadvies. Ik geef hier alleen weer wat ik aan het proberen ben en iedereen is vrij om hier iets mee te doen of niet.

Op dit moment ben ik actief op twee exchanges, namelijk Cryptopia en Bittrex. Wil je het ook aan de slag met Cryptocurrency, maar heb je je hier nog niet aangemeld? Maak dan snel een gratis account aan en begin!

Nog niet op Cryptopia? Maak snel een gratis account aan!