Cybermiles wordt het E-commerce bedrijf op de blockchain genoemd. Met hoge verwachtingen en hetzelfde team als het 5miles bedrijf zijn wij erg benieuwd wat er in de toekomst met hun gaat gebeuren.

In dit artikel kijken we naar de CMT koers, de Cybermiles koers verwachting en voorspellingen voor de toekomst.

De kracht van Cybermiles

Cybermiles is een blockchain bedrijf dat is gevestigd in Hong Kong. Het is ontstaan vanuit het bedrijf 5miles. Dit bedrijf werkt vanuit Amerika en lijkt veel op Marktplaats. Met Cybermiles proberen ze grote bedrijven als Ebay en Amazon tegen te werken. Ze vinden dat deze bedrijven te veel macht hebben waardoor de kleine ondernemer er aan onderdoor gaat.

CMT wil de E-commerce markt decentraliseren zodat iedereen weer onderling kan handelen en Ebay en Amazon niet meer de monopoly hebben. Hierdoor hoef je geen hoge fees te betalen en niet meer onder de regeltjes van grote bedrijven jouw eigen spullen te verkopen.

Cybermiles heeft genoeg ervaring op het gebied van E-commerce. De CEO, Lucas Lu, was hiervoor general manager bij alibaba’s mobiele platform. Wellicht dat hij daar gefrustreerd raakte over het huidige systeem en daarom 5miles is begonnen en even later Cybermiles.

Doordat CMT is opgericht door dezelfde mensen als 5miles hebben ze een grotere kans op succes. 5miles heeft 12 miljoen gebruikers die zo over kunnen stappen op CMT. Om kopers en verkopers op een gemakkelijke manier op hun platform te laten handelen maken ze gebruik van Smart Contracts.

CMT heeft allerlei verschillende templates gemaakt voor deze Smart Contracts waardoor het super makkelijk is om dit te gebruiken. Er komt geen programmeer taal aan te pas zodat je binnen enkele handelingen je spullen kan verkopen op het platform.

Wanneer Cybermiles de gebruikers van 5miles en andere handelaren naar het platform toe trekt dan is dit bevorderlijk voor de CMT koers verwachting.

Cybermiles koers verwachting

De E-commerce markt is enorm. In 2017 bedroeg de totale verkoop van E-commerce 2.3 biljoen dollar aan omzet. Sindsdien is het alleen maar gestegen. Er wordt voor 2021 een recordomzet verwacht van 4.5 biljoen dollar. Dit is een enorme markt waarvan het einde nog lang niet in zicht is. CMT hoeft zich dus geen zorgen te maken over de markt. Reken maar uit wat 1% marktaandeel oplevert.

Cybermiles heeft door middel van delegated proof of stake de schaalbaarheid ook onder controle. Het netwerk kan meer transacties aan dan Ethereum en Bitcoin. Mochten ze dus 1% marktaandeel veroveren hebben ze in ieder geval geen last van een te lage schaalbaarheid.

Gecentraliseerde platforms zoals Amazon en Ebay hebben allemaal centrale servers die betalingen controleren en opslaan. Cybermiles zorgt ervoor dat dit niet nodig is en dat de identiteit van de handelaren privé gehouden wordt.

Vergelijkbaar met ETH van Ethereum kunnen applicaties die zijn gebouwd op het Cybermiles netwerk de CMT coin gebruiken om hun eigen ICO te starten. Dit kan de CMT koers doen stijgen omdat de vraag naar de coin omhoog schiet.

Wanneer jij CMT bezit kan je een passief inkomen genereren door je CMT coin beschikbaar te stellen aan het netwerk. In ruil hiervoor krijg jij coins waardoor jouw portfolio groeit. Wanneer meer mensen het platform gaan gebruiken kan jij meer coins binnenhalen terwijl je slaapt.

Het belangrijkste voor Cybermiles is dat ze meer gebruikers krijgen. De gebruikers van 5miles zullen hoogstwaarschijnlijk de early adopters zijn, maar ook van buitenaf moeten mensen erin gaan geloven. Weten ze hierin te slagen dan kan dit goed uitpakken voor de CMT koers en resulteert dit in een hoge Cybermiles koers verwachting.

Historische CMT koers

Cybermiles is ontstaan in 2017. In die tijd hebben ze hard gewerkt om het E-commerce platform te worden op de blockchain. Vanaf november 2019 is de CMT koers aardig stabiel gebleven, maar daarvoor heeft het wel degelijk pieken en dalen gekend.

De ICO van CMT was een enorm succes. De ICO werd gehouden tussen 21 en 22 november 2017 en haalde in totaal net geen 31 miljoen dollar op. Dit gaf ze een mooie kickstart om keihard te werken aan hun toekomst.

Cybermiles prijs voorspelling 2020 – 2026

Voor CMT is het belangrijk dat meer mensen het platform gaan gebruiken. Er is goede hoop vanwege 5miles en de enorme markt die voor hun voeten ligt, maar zonder een toename aan gebruikers zal er weinig veranderen voor de CMT koers.

De voorspellingen die gemaakt worden houden er rekening mee dat de cryptowereld weer populair wordt. Aan het eind van 2020 wordt voorspeld dat de waarde van CMT stijgt naar 0,02 dollar ($ 0,02). Dit is een stijging van 103%.

In 2023 stijgt de coin naar een bedrag van 0.027 dollar. Dan hebben ze naar verwachting meer gebruikers gekregen en is de cryptowereld weer in trek. Over vijf jaar zal de coin een waarde bereikt hebben van 0,04 dollar. Dit is nog lang niet de All Time High, maar toch een grote groeispurt ten opzichte van eind 2020.

Enkele andere Cybermiles voorspellingen die we gevonden hebben zijn:

2021: $ 0,024
2022: $ 0,028
2023: $ 0,033
2024: $ 0,039
2025: $ 0,042
2026: $ 0,029

CMT coin kopen?

De CMT coin is gemakkelijk te koop via Bitvavo. Voordat je overgaat tot het kopen van de coin is het verstandig om in het achterhoofd te houden dat het voorspellen van de CMT koers geen vaste wetenschap is en dat niemand het zeker weet. Doe eerst zelf goed onderzoek voordat je over gaat tot het kopen van CMT.

  1. Geld storten met iDeal
  2. Omzetten naar je gewenste crypto
  3. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Crypto Masterclass & beste exchanges

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.