Leestijd: 2 minuten

Hoewel cryptocurrency de afgelopen jaren enorm in populariteit is gestegen, heeft slechts een minderheid van de mensen het daadwerkelijk verhandeld. Een van de meest populaire crypto’s zijn Bitcoin, Ethereum en Dogecoin, die elk veel actie hebben gezien naarmate de prijzen stijgen en dalen. De aantrekkingskracht voor traders? Het potentieel om aanzienlijk geld te verdienen aan de volatiliteit van deze zeer speculatieve activa.

Traders hebben steeds meer manieren om toegang te krijgen tot cryptocurrencies. Als reactie op de brede interesse in crypto zijn er nieuwe beurzen en handelsplatformen ontstaan. Misschien heb je al een app op je telefoon waarmee je kunt handelen. En zo niet, dan is het tijd om een iphone zakelijk abonnement te nemen en deze apps te installeren.Β 

Coinbase

Coinbase is een gespecialiseerde cryptocurrency-uitwisseling waarmee je een heleboel digitale valuta’s kunt verhandelen, 230 bij de laatste telling. Dat bereik zal je waarschijnlijk crypto-kriebels geven, aangezien het de meeste topmunten omvat, waaronder natuurlijk Bitcoin. Maar wat betaal je voor het gebruik van de basisdienst? Helaas is Coinbase voorzichtiger geworden over wat je betaalt om te handelen, waardoor onlangs de vergoedingenstructuur op zijn website is verdoezeld. 


Ben jij klaar voor de komende bull markt?

Het is moeilijk te bepalen welke cryptocurrency zullen stijgen. Gelukkig zijn hiervoor experts die het voor je uitzoeken. Je vindt hier 3 crypto parels waarvan experts een grote stijging verwachten! Ben je een actieve handelaar en wil je meer leren over het handelen? Volg dan hier een gratis Webinar en join de community met experts.


Uphold

Uphold is een geweldig alternatief voor Coinbase voor die bedrijven en individuen die crypto willen verzenden, crypto willen ontvangen of verdienen via het crypto willen verhandelen. Behalve dat het geen geavanceerde trades in cryptocurrencies ondersteunt. Het heeft slechts beperkte orders en geavanceerde order handel.

Met Uphold kunnen gebruikers echter wel cross-traden: crypto voor aandelen, edelmetalen en fiat. Het ondersteunt ook het direct kopen van crypto met creditcard en betaalpas, evenals Apple Pay en Google Pay. Verder heeft het lagere handelskosten, vooral voor Bitcoin, Ethereum en reguliere munten.

Pionex

Pionex is geschikt voor zowel passieve als grote beleggers, die willen investeren tegen de laagst mogelijke kosten. Dit omdat je een automatische handelstool krijgt die slechts 0,05% transactiekosten in rekening brengt, wat lager is dan wat de meeste beurzen bieden.

Pionex blinkt vooral uit vanwege de 16 ingebouwde tools die allemaal gratis te gebruiken zijn. Pionex is ook zeer veilig in gebruik en geniet een behoorlijke reputatie in de branche. Het staat bekend als de grootste makelaar op Binance, terwijl het ook een marktmaker is op Huobi. Beleggers kunnen handelen in elke cryptovaluta die ze willen, bestellingen zo snel mogelijk uitvoeren en het hele handelsproces automatiseren in slechts een paar eenvoudige stappen.

Binance

Binance is een speciale cryptocurrency app gezien het aantal producten dat het tot nu toe heeft en het enorme aantal gebruikers. Op de crypto app vind je niet minder dan 150 cryptocurrencies. Binance heeft vele primeurs, waaronder een speciaal platformtoken BNB en een blockchain die bekend staat als Binance Chain. Binance Chain faciliteert peer-to-peer uitwisseling van cryptowaarde tegen lage kosten in vergelijking met het reguliere Binance gecentraliseerde platform. De blockchain ondersteunt traden en vermeldt verschillende crypto’s en digitale tokens om te verhandelen.Β 

Robinhood

Robinhood is de beste app voor nieuwkomers in cryptohandel. Het is in de VS gevestigd, maar heeft zijn diensten naar Europa uitgebreid. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Coinbase is het een populair crypto-, ETF’s- en aandelenhandelsplatform voor jonge mensen die nieuw zijn in traden. Enkele voordelen van het gebruik van dit platform zijn dat het geen commissies in rekening brengt. Het host nu meer dan 10 miljoen accounts van een onbekend aantal klanten.

Hoewel het geen commissies in rekening brengt, zijn de spreads niet krap. Met betrekking tot cryptocurrencies ondersteunt het de handel in Litecoin, BTC, Bitcoin Cash, Doge, Bitcoin BSV, Ethereum en Ethereum Classic.


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

  • πŸ‘‰ Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
  • πŸ‘‰ Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
  • πŸ‘‰ eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
  • πŸ‘‰ Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
  • πŸ‘‰ Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.


0 CommentsClose Comments

Leave a comment