Leestijd: 2 minuten

Je hebt een goed lopend bedrijf en bent eigenlijk wel tevreden. Maar ook al heb je een vaste klantenkring, het is wel goed om te blijven investeren in nieuwe. Bestaande relaties kunnen natuurlijk wegvallen om diverse redenen en dan is het goed dat je jouw onderneming ook onder de aandacht brengt van potentiële relaties. Eén van de manieren om dat te doen is door je bedrijf te promoten. Hoe je dat doet en daarbij ook een groot bereik hebt? We geven je hier een aantal tips.

Maak gebruik van social media

Social media is dé manier om een grote groep mensen te bereiken. Bijna iedereen heeft wel ergens een account waardoor het voor bedrijven interessant is om daarop ook aanwezig te zijn. Met leuke like, deel en win acties op bijvoorbeeld Facebook en Twitter val je al lekker op. Vraag aan je volgers of ze geïnteresseerd zijn in een nieuwsbrief die je ze met enige regelmaat digitaal toestuurt. Behandel in de nieuwsbrief bedrijf gerelateerde onderwerpen zoals de lancering van een nieuw product of aanbiedingen. Dat prikkelt mensen waardoor ze nog meer van je bedrijf gaan volgen. Met social media en andere digitale kanalen kun je op een goedkope manier reclame maken voor je onderneming.

Houd je website up to date

Het is erg belangrijk om te investeren in een website die actueel is. Plaats nieuwsberichten, schrijf blogs en verbeter je positie in zoekmachines. Dit doe je onder andere door backlinks te realiseren. Veel backlinks verhoogt de positie in een zoekmachine. Niet alleen aan de voorkant moet je website er dus gelikt uitzien, ook aan de achterkant moet hard worden gewerkt. Wanneer je hier niet al te veel kaas van gegeten hebt of er simpelweg geen tijd voor hebt, is het een goed idee om hier iemand voor aan te stellen. Dat kost wel wat maar je krijgt er ook veel voor terug. In ieder geval meer verkeer naar je website waardoor je vanzelf ook meer klanten krijgt.

Laat je gezicht zien

Presenteer je bedrijf op beurzen, tijdens evenementen en andere gelegenheden waar je bedrijf goed bij past. Organiseer ook eens een open dag zodat bezoekers met eigen ogen kunnen zien wat er nu daadwerkelijk bij jou op de werkvloer gebeurt. Om nog meer reclame te maken voor de onderneming kun je relatiegeschenken met een bedrukking inzetten. Mensen vinden dat altijd leuk om te krijgen en jij promoot jouw bedrijf op een subtiele manier. Kies bijvoorbeeld voor bedrukte tassen van katoen waarin je allerlei informatie over je bedrijf instopt. Een tas wordt regelmatig gebruikt waardoor ook anderen de bedrukking, dus jouw bedrijfsinformatie zien. Ook kan je sleutelhangers bedrukken die je uitdeelt tijdens een beurs of evenement. Wedden dat deze aan iedere sleutelbos wordt bevestigd?
Dit is een uitstekende manier om je bedrijf te promoten. Met kleine gebaren, relatiegeschenken en een persoonlijke aanpak breid je makkelijk je klantenkring uit.


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

  • 👉 Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
  • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
  • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
  • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
  • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.


0 CommentsClose Comments

Leave a comment