Binance is deze week begonnen met het versturen van de debit cards volgens CEO Changpeng Zhao. Op Twitter liet hij dit weten naar aanleiding van een vraag. De verzending is begonnen in kleine hoeveelheden dus de start is gemaakt.

Binance kondigde eerder dit jaar in april al aan dat het bezig was met de debit cards. Met deze Binance betaalkaarten wordt het mogelijk om in de winkels te betalen met je cryptocurrency. 

Nog niet iedere winkelier accepteert direct Bitcoin of cryptocurrency. De Binance kaart maakt het mogelijk om toch met crypto te betalen. De winkelier ontvangt gewoon de ‘normale’ currency en op de achtergrond reken jij af met cryptocurrency.

De kaart zal samenwerken met de Binance applicatie waarop je kunt aangeven met welke crypto je gaat betalen. Ook wordt het hierdoor mogelijk om bijvoorbeeld direct je affiliate opbrengsten uit te geven wanneer je bekenden hebt doorverwezen naar de exchange. 

binance cards
De eerste Binance cards zijn verzonden

Hoe gaat het verder met de Binance kaart?

Juli en augustus is uitgetrokken om de kaart in Europa te testen. Mensen kunnen zich via de exchange inschrijven en worden op de hoogte gebracht zodra de kaart in hun thuisland uitgerold wordt. In eerste instantie wordt de kaart in Frankrijk en Spanje getest. Nederland komt waarschijnlijk een ronde later, we staan wel op de lijst met ondersteunde landen in ieder geval.

Om je aan te melden voor de Binance debit kaart kun je hier een account aanmaken voor Binance. Vervolgens vind je onder ‘Finance’ en ‘Debit Card’ in het menu de pagina waarop je je kunt inschrijven voor de kaart. Je wordt automatisch op de hoogte gebracht zodra de kaart ook bij ons te krijgen is. 

Om er zeker van te zijn dat je de kaart ook daadwerkelijk kunt aanvragen wordt er door Binance gevraagd je in elk geval tot het tweede niveau te verifiëren. 

Crypto Masterclass & handelen met leverage

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via deze exchange kun je direct handelen met leverage en profiteren van bonus tegoeden.

.

De actuele bitcoin koers:

About Kaj

Ik ben in 2017 currentcrypto.nl begonnen en ik schrijf sindsdien bijna dagelijks over Bitcoin en altcoins. Inmiddels heb ik honderden uren onderzoek gedaan naar alle ins en outs van de cryptocurrency wereld. Ook heb ik talloze boeken gelezen, interviews bekeken en cursussen gedaan. Al deze kennis deel ik met je op currentcrypto.nl en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Heb je een vraag voor Kaj of wil je het gewoon even over cryptocurrency hebben? Neem dan vooral contact op via deze pagina.