Iedere week bekijken we de koersbewegingen van de grootste stijgers en dalers uit de top 100. Afgelopen week stond het in het teken van de grote stijgingen van enkele kleinere altcoins. 

De grootste stijgers

Afgelopen week voerde wonder boven wonder Dogecoin DOGE de lijst aan met een stijging van maar liefst +348,32%. Dit had vooral te maken met gebruikers van social media die naast het GameStop GME aandeel ook enkele kleinere coins omhoog stuwden. De onbekende gebruikers van Reddit werden bovendien bijgestaan door bekende artiesten.

Verder stond Voyager Token VGX weer in de lijst met een stijging van +165,29%. Het viel daarnaast op dat ook XRP ondanks problemen met de regelgevers weer flink gestegen is. XRP ging in de afgelopen zeven dagen namelijk met zo’n +112,19% omhoog.

Verder vinden we Alpha Finance Lab ALPHA terug in de lijst met +93,63%. Fantom FTM sluit de lijst af met een stijging van +90,13%. 

De grootste dalers

De grootste daler van de afgelopen week was NXM met een daling van -24,72%. Verder stonden Enjin Coin ENJ (-19,79), Crypto.com CRO (-18,11%), VeChain VET (-17,90%) en NEAR Protocol NEAR (-15,75%) in de lijst. 

Het is weer duidelijk dat iedere coin die stijgt ook weer omlaag komt. Enjin Coin stond vorige week namelijk bovenaan de lijst met grootste stijgers. Vergeet daarom niet wat winst te nemen op het moment dat jouw altcoin een behoorlijke stijging doormaakt.

Afgelopen week stond vooral in het teken van de GameStop GME aandelen. Een grote groep mensen van over de hele wereld besloot hedgefondsen een hak te zetten door in groten getalen GME aandelen te kopen. Hierdoor kwamen de de ‘short posities’ van de hedgefondsen in de problemen en liep het verlies in de miljarden. 

Het lijkt erop dat dit nog niet voorbij is en we kunnen dus nog meer vreemde schommelingen op zowel de normale aandelenmarkt als de crypto markt verwachten. Afgelopen week bijvoorbeeld werden waarschijnlijk ook Dogecoin en Reddcoin door deze investeerders beïnvloed. 

  1. Inloggen op Bitvavo ( << schrijf je in via deze link en ontvang direct korting op je handelskosten!)
  2. Geld storten met iDeal
  3. Omzetten naar je gewenste crypto
  4. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.