Wekelijks nemen we de grootste stijgers en dalers uit de cryptocurrency wereld met je door. Afgelopen week stond in het teken van een nieuwe opmars van een hoop altcoins zoals ook de week ervoor. Al met al was het weer een goede week voor de crypto koersen.

De grootste stijgers

Vorige week hadden we te maken met behoorlijke stijgingen. Dit zien we ook direct terug in de stijgingen. UMA staat voorop met een stijging van +168,23%. 0x ZRX stond op nummer twee met +144,37%.

Verder vonden we Terra LUNA (+128,91%), Elrond EGLD (120,71% ) en Matic Network MATIC (+99,60%) terug in de top 5. Opvallend dat er weer een week was met bijna alle coins uit de top 5 op +100% of meer. 

De grootste dalers

Waar coins hard stijgen zou je verwachten ook zulke grote dalers terug te vinden maar dit valt alles mee in de top 100. De grootste dalers was XRP (-22,84%).

Verder vinden we HedgeTrade HEDG (-10,04%), Voyager Token VGX (-5,23%), Horizen ZEN (-5,03%) en een verzameling stablecoins terug in de lijst met grootste dalers.

De markt

Met name het ontbreken van harde dalers is opvallend te noemen. In de top 100 van coinmarketcap vinden we naast de genoemde 4 coins enkel een paar stablecoins terug rond 0%. 

XRP en Voyager Token maakten vorige week nog wel behoorlijke stijgingen door. Net zoals eigenlijk altijd kunnen we dus wel concluderen dat winst nemen bij een crypto verstandig is om een daling voor te zijn. Na een dergelijke daling kun je lager weer instappen en meer van de betreffende coin kopen.

Het sentiment lijkt onveranderd op de markt en dat is zeer positief. Met name door het gebrek aan dalers in de top 100 lijkt iedere investering bijna een goede te zijn. Laat je niet verleiden door de FOMO en kies enkel cryptocurrency uit om te kopen die meer mee hebben dan alleen hype.

  1. Inloggen op Bitvavo
  2. Geld storten met iDeal
  3. Omzetten naar je gewenste crypto
  4. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.
About Kaj

Ik ben in 2017 currentcrypto.nl begonnen en ik schrijf sindsdien bijna dagelijks over Bitcoin en altcoins. Inmiddels heb ik honderden uren onderzoek gedaan naar alle ins en outs van de cryptocurrency wereld. Ook heb ik talloze boeken gelezen, interviews bekeken en cursussen gedaan. Al deze kennis deel ik met je op currentcrypto.nl en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Heb je een vraag voor Kaj of wil je het gewoon even over cryptocurrency hebben? Neem dan vooral contact op via deze pagina.