Iedere week bekijken we de grootste stijgers en dalers uit de top 100 van coinmarketcap. Interessant aan met name de stijgers van afgelopen week is dat het voornamelijk coins zijn die al wat langer mee doen. Veel van deze coins waren in de bull markt eind 2017 en begin 2018 ook al aanwezig op de cryptocurrency markt.

De grootste stijgers

Zoals ook vorige week hebben de top stijgers van de week bijna allemaal ten minsten een stijging van +100% meegemaakt. Voorop ging Bitcoin Gold BTG met een stijging van +142,66%. 

Verder stonden Ravencoin RVN (+118,91%), Lisk LSK (+114,63%), The Graph GRT (+101,18%) en BitTorrent BTT (+98,75%) in de top vijf grootste stijgers.

De grootste dalers

Hoewel Dogecoin nog steeds relatief hoog staat heeft het afgelopen week een aardige daling meegemaakt. DOGE ging in totaal met 25,50% omlaag.

Verder vinden we UMA (-13,95%), Maker MKR (-11,90%), Curve DAO Token CRV (-10,93%) en Aave (-9,97%) terug in de lijst met grootste dalers. Als we de dalingen bekijken is dit natuurlijk aanzienlijk als je erin geïnvesteerd hebt. Vergeleken met de gigantische stijgen die de meeste coins hebben meegemaakt de afgelopen maanden valt het nog mee. 

De markt

Ook in week 6 was de cryptocurrency markt in het algemeen zeer bullish. Bitcoin bereikte opnieuw een all time high en steeg in totaal met +21,71%. Ook andere van de grootste coins gingen hard omhoog zoals Cardano (+24,26%) en Binance Coin (+79,02%).

Ook de market cap is in de afgelopen week behoorlijk gestegen. Er werd ongeveer 20% bijgeschreven op de market cap, ruim $ 200 miljard in totaal. Alleen in de nacht van zondag op maandag gingen de koersen omlaag en vond er een correctie plaats.

  1. Inloggen op Bitvavo
  2. Geld storten met iDeal
  3. Omzetten naar je gewenste crypto
  4. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.
About Kaj

Ik ben in 2017 currentcrypto.nl begonnen en ik schrijf sindsdien bijna dagelijks over Bitcoin en altcoins. Inmiddels heb ik honderden uren onderzoek gedaan naar alle ins en outs van de cryptocurrency wereld. Ook heb ik talloze boeken gelezen, interviews bekeken en cursussen gedaan. Al deze kennis deel ik met je op currentcrypto.nl en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Heb je een vraag voor Kaj of wil je het gewoon even over cryptocurrency hebben? Neem dan vooral contact op via deze pagina.