Leestijd: < 1 minuut

Meest recente update: 28 april 2023 by Kaj

Iedere week bekijken we de grootste stijgers en dalers uit de top 100 van coinmarketcap. Interessant aan met name de stijgers van afgelopen week is dat het voornamelijk coins zijn die al wat langer mee doen. Veel van deze coins waren in de bull markt eind 2017 en begin 2018 ook al aanwezig op de cryptocurrency markt.

De grootste stijgers

Zoals ook vorige week hebben de top stijgers van de week bijna allemaal ten minsten een stijging van +100% meegemaakt. Voorop ging Bitcoin Gold BTG met een stijging van +142,66%. 

Verder stonden Ravencoin RVN (+118,91%), Lisk LSK (+114,63%), The Graph GRT (+101,18%) en BitTorrent BTT (+98,75%) in de top vijf grootste stijgers.


Ben jij klaar voor de komende bull markt?

Het is moeilijk te bepalen welke cryptocurrency zullen stijgen. Gelukkig zijn hiervoor experts die het voor je uitzoeken. Je vindt hier 3 crypto parels waarvan experts een grote stijging verwachten! Ben je een actieve handelaar en wil je meer leren over het handelen? Volg dan hier een gratis Webinar en join de community met experts.


De grootste dalers

Hoewel Dogecoin nog steeds relatief hoog staat heeft het afgelopen week een aardige daling meegemaakt. DOGE ging in totaal met 25,50% omlaag.

Verder vinden we UMA (-13,95%), Maker MKR (-11,90%), Curve DAO Token CRV (-10,93%) en Aave (-9,97%) terug in de lijst met grootste dalers. Als we de dalingen bekijken is dit natuurlijk aanzienlijk als je erin geรฏnvesteerd hebt. Vergeleken met de gigantische stijgen die de meeste coins hebben meegemaakt de afgelopen maanden valt het nog mee. 

De markt

Ook in week 6 was de cryptocurrency markt in het algemeen zeer bullish. Bitcoin bereikte opnieuw een all time high en steeg in totaal met +21,71%. Ook andere van de grootste coins gingen hard omhoog zoals Cardano (+24,26%) en Binance Coin (+79,02%).

Ook de market cap is in de afgelopen week behoorlijk gestegen. Er werd ongeveer 20% bijgeschreven op de market cap, ruim $ 200 miljard in totaal. Alleen in de nacht van zondag op maandag gingen de koersen omlaag en vond er een correctie plaats.

  1. Geld storten met iDEAL
  2. Omzetten naar je gewenste crypto
  3. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

  • ๐Ÿ‘‰ Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
  • ๐Ÿ‘‰ Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
  • ๐Ÿ‘‰ eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
  • ๐Ÿ‘‰ Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
  • ๐Ÿ‘‰ Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.