Iedere week nemen we de grootste stijgers en dalers door uit de top 100 van coinmarketcap. We bekijken welke projecten hard omhoog zijn gegaan en welke koersen de weg omlaag ingezet hebben. Daarnaast kijken we of we nog verdere interessante trends kunnen ontdekken op de markt.

De grootste stijgers

Afgelopen week zien we wel een heel opvallende stijger op de nummer 1 staan van meeste gains. Hier vinden we namelijk WazirX WRX terug met een stijging van +939,92%.

Verder vinden we BitTorrent BTT (+263,34%), Holo HOT (+181,58%), Tron TRX (+115,99%) en Dent DENT (+84,82%) terug op de lijst met grootste stijgers. 

De grootste dalers

In de afgelopen 7 dagen zijn er ook genoeg projecten gedaald in waarde. Wat eigenlijk iedere week gedurende de bull markt opvalt is dat deze dalingen relatief laag zijn vergeleken met de stijgers. Al blijft het natuurlijk vervelend op een coin uit je portfolio op deze lijst terug te zien.

‘Bovenaan’ staat BTMX (-34,33%). Verder zien we Harmony ONE (-26,53%), Kusama KSM (-16,57%), THETA (-15,66%) en Decentraland MANA (-14,15%) terug op de lijst met dalers.

De markt

Het eerste dat opvalt is natuurlijk de gigantische stijging van WazirX. Deze exchange uit India is eigendom van Binance en lijkt mee te profiteren van het succes van de grootste exchange ter wereld. Daarnaast ziet de exchange het handelsvolume flink toenemen en het aantal gebruikers groeien.

Ook is het interessant om op te merken dat de dominantie van Bitcoin in de afgelopen week met 3% omlaag is gegaan. Dit betekent dat er relatief aan bitcoin meer geld in altcoins gestopt worden. Dit zien we terug aan de koersen, maar ook Bitcoin is aardig hoog gebleven.

  1. Inloggen op Bitvavo ( << schrijf je in via deze link en ontvang direct korting op je handelskosten!)
  2. Geld storten met iDeal
  3. Omzetten naar je gewenste crypto
  4. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.