Iedere week nemen we de grootste stijgers en dalers door uit de crypto wereld. We doen dit aan de hand van de top 100 van coinmarketcap. We bekijken welke coins het goed hebben gedaan, welke een dip hebben gezien en nemen de algemene markt onder de loep. Vorige week was een behoorlijk rode week waarin veel coins aan waarde verloren.

De grootste stijgers

De grootste stijger vorige week was Solana SOL (+51,94%). Verder vinden we Celo (+39,86%), PancakeSwap CAKE (+35,99%), Terra LUNA (+31,22%) en Polygon MATIC (+25,51%) terug op deze lijst.

Opvallend aan de lijst met stijgers vergeleken met eerdere weken is dat de gains vooral in de afgelopen 24 uur zijn gemaakt. Week 16 was een rode week waarin veel coins aan waarde verliezen. Pas sinds zondag lijkt dit weer een beetje bij te trekken.

De grootste dalers

Bovenaan de lijst met dalers vinden we IOST (-36,03%) terug. Verder staan Ontology ONT (-35,29%), Qtum (-34,41%), Nano (-31,36%) en Siacoin SC (-31,14%) op de lijst met dalers. Het valt direct op dat dit de al wat oudere coins zijn die er in 2017 ook bij waren.

De markt

Het is duidelijk dat de markt vreemd bewogen heeft vorige week. In de afgelopen maanden was het sentiment altijd positief met een paar uitzonderingen daargelaten. Dit leek vorige week wel anders. 

Bitcoin bijvoorbeeld ging van een waarde van ongeveer $ 56.000 binnen zes dagen naar een dieptepunt van $ 47,661 afgelopen nacht. Pas sinds dat moment is de koers weer omhoog ingezet tot de huidige koers van $ 52,363.

Dit gaat op voor de meeste coins uit de top 10. Ook Ethereum zag halverwege vorige week een nieuwe All Time High om vervolgens weer hard te dalen. Verder is BNB ongeveer gelijk gebleven als we de stijging van de afgelopen 24 uur meerekenen en hetzelfde geldt voor Uniswap.

  1. Inloggen op Bitvavo ( << schrijf je in via deze link en ontvang direct korting op je handelskosten!)
  2. Geld storten met iDeal
  3. Omzetten naar je gewenste crypto
  4. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.