Iedere week nemen we samen de grootste stijgers en dalers uit de crypto wereld door. De laatste tijd is dit altijd een feest om te doen, want de koersen stijgen behoorlijk. Ook deze week is er weer een hoop groen te ontdekken in de top 100 van coinmarketcap.

De grootste stijgers

Bovenaan de lijst met grootste stijgers staat Enjin Coin ENJ (+174,95%). Het is niet de eerste keer dat we ENJ terug zien op deze lijst.

Verder zien we andere bekenden terug in de top 5 van best presterende coins in de afgelopen zeven dagen. Chiliz CHZ (+161,66%), Decentraland MANA (+82,18%), Bancor BNT (72,98%) en Ocean Protocol OCEAN (+67,02%) hebben allemaal een behoorlijke prijs stijging gezien.

De grootste dalers

In tegenstelling tot de behoorlijke stijgingen die we gezien hebben blijft de lijst met dalers beperkt. Bovenaan de lijst staat Fantom FTM (-18,8%). Verder vinden we Voyager Token VGX (-12,05%), Polygon MATIC (-11,23%), Cardano ADA (-10,27%) en Solana SOL (-8,07%) terug op de lijst. 

De meeste van deze coins stonden vorige week nog op de lijst met stijgers. Het lijkt dan ook een normale correctie te zijn. Zowel FTM, MATIC en SOL maakten vorige week nog indrukwekkende stijgingen mee. Ook Cardano doet het al maanden goed en lijkt eigenlijk alleen maar te stijgen.

De markt

Er zijn in de afgelopen zeven dagen maar weinig dalers te ontdekken. De markt is in ieder geval voor nu weer wat aan het aantrekken in vergelijking met vorige week. Over het algemeen beweegt de markt nu zijwaarts en blijft het wachten op een echte uitbraak omhoog of omlaag. 

Het is verder opvallend te noemen dat de bitcoin dominantie even kort onder de 60% gedoken is. Op het ‘diepste punt’ stond deze dominantie enkele dagen geleden op 56,43%. De bitcoin dominantie geeft aan hoeveel procent van alle middelen geïnvesteerd is in Bitcoin. Sinds september 2020 stond dit niet meer zo laag. Hoe lager de dominantie van bitcoin, hoe beter dit over het algemeen is voor de altcoins.

  1. Inloggen op Bitvavo ( << schrijf je in via deze link en ontvang direct korting op je handelskosten!)
  2. Geld storten met iDeal
  3. Omzetten naar je gewenste crypto
  4. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.