Iedere week nemen we samen de grootste stijgers en dalers door uit de cryptocurrency wereld. Het is verstandig om bij te zijn van de meest recente nieuwtjes, bijvoorbeeld over Cardano. Hierdoor kun je scoops ontdekken op de cryptocurrency markten en hiervan profiteren. Ook nemen we de twee grootste cryptocurrency door, Bitcoin en Ethereum. Daarnaast plaatsen we de nieuwste artikelen van onze website nogmaals voor je in één overzicht.

Bitcoin en Ethereum

Bitcoin heeft op het moment van schrijven een notering van 36.938,74 ($ 43,314.00). In de laatste zeven dagen was het koersverschil van Bitcoin -6.24%. Op dit moment heeft het een market cap van 693.997.545.850 . De huidige supply van Bitcoin is 18,821,762 BTC en de totale hoeveelheid BTC die ooit zal bestaan is 21,000,000 BTC. Het handelsvolume van Bitcoin is 34.455.688.088 .

Ethereum heeft op dit moment een notering van 2.553,05 ($ 2,993.68). Het Ethereum koersverschil was in de laatste 7 dagen -12.41%. Nu heeft Ethereum een market cap van 299.696.932.408 . In totaal zijn er 117,607,014 ETH uitgegeven. Het handelsvolume van Ethereum is 23.768.523.641 .

De grootste stijgers

Wekelijks nemen we de top 100 van cmc onder de loep om te kijken welke cryptocurrency het indrukwekkends zijn toegenomen in waarde. In de afgelopen 7 dagen zijn de onderstaande tokens uit de top van coinmarketcap het meest gestegen:

Top stijgers afgelopen 7 dagen
#CoinPriceMarketcapChange (7D)

De grootste dalers

We kijken daarnaast iedere week naar de grootste dalers uit de top 100 van coinmarketcap. We hebben uiteraard een overzicht voor je geplaatst waar je precies kunt bekijken welke tokens het meest qua prijs zijn verloren de laatste 7 dagen:

Top dalers afgelopen 7 dagen
#CoinPriceMarketcapChange (7D)

De laatste artikelen

We schrijven iedere week gloednieuwe artikelen over nieuwe koers voorspellingen, crypto nieuws of andere interessante berichten die je wellicht kunnen helpen met het maken van de juiste keuzes. Hieronder een overzicht van de laatste artikelen van currentcrypto.nl:

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.