Wekelijks nemen we samen de grootste stijgers en dalers door uit de crypto wereld. Het is verstandig om op de hoogte te blijven van de meest recente nieuwtjes, bijvoorbeeld over Polkadot. Zo kan je trends ontdekken op de cryptocurrency markten en hier winst mee maken. Ook nemen we de twee belangrijkste cryptocurrency door, Bitcoin en Ethereum. Verder plaatsen we de laatste blogs van onze website nog eens voor je op een rij.

Bitcoin en Ethereum

Bitcoin heeft op het moment van schrijven een notering van 37.408,64 ($ 43,865.00). In de afgelopen zeven dagen was het koersverschil van Bitcoin -5.04%. Op dit moment heeft het een marktkapitalisatie van 703.816.716.784 . De actuele supply van Bitcoin is 18,821,406 BTC en de totale hoeveelheid Bitcoin die ooit zal bestaan is 21,000,000 BTC. Het handelsvolume van Bitcoin is 32.519.423.118 .

Ethereum heeft op het moment van schrijven een waarde van 2.628,76 ($ 3,082.46). Het Ethereum koersverschil was in de afgelopen 7 dagen -9.81%. Op dit moment heeft Ethereum een market cap van 307.058.355.255 . Op dit moment zijn er 117,602,515 ETH uitgegeven. Het handelsvolume van Ethereum is 21.652.344.068 .

De grootste stijgers

Wekelijks nemen we de top 100 van coinmarketcap onder de loep om te zien welke coins het indrukwekkends zijn gestegen. In de laatste 7 dagen zijn de hieronder genoemde coins uit de top van cmc het meest toegenomen in waarde:

Top stijgers afgelopen 7 dagen
#CoinPriceMarketcapChange (7D)

De grootste dalers

We kijken daarnaast wekelijks naar de grootste dalers uit de top 100 van coinmarketcap. We hebben ook een overzicht voor je neergezet waar je precies kunt bekijken welke crypto’s het meest in waarde zijn verloren de afgelopen zeven dagen:

Top dalers afgelopen 7 dagen
#CoinPriceMarketcapChange (7D)

De laatste artikelen

We maken iedere week gloednieuwe artikelen over nieuwe koers voorspellingen, crypto nieuws of andere interessante artikelen die je wellicht kunnen assisteren met het maken van de juiste keuzes. In onderstaande opsomming een overzicht van de laatste artikelen van currentcrypto.nl:

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.