Wekelijks nemen we de belangrijkste veranderingen met je door op de crypto markt. We kijken bijvoorbeeld naar de coins die het meeste in waarde zijn gestegen en omlaag zijn gegaan. Ook nemen we andere factoren onder de loep die de moeite waard zijn. Deze week zien we weer een hoop indrukwekkende stijgingen terug bij de grootste stijgers.

De grootste stijgers

Op nummer één vinden we Axie Infinity AXS terug met een stijging van +118,44%. Het is alweer even geleden dat we een coin op deze lijst zagen die minstens 100% in waarde is toegenomen.

Verder vinden we KuCoin Token KCS (+84,33%), Flow (+70,75%), Synthetix SNX (+55,37%) en Stacks STX (+54,86%) terug op de lijst van grootste stijgers in de top 100 coin coinmarketcap.

Als we deze lijst vergelijken met die van vorige week ziet deze er alweer een stuk groener uit. De gestegen coins zijn harder gestegen, al zijn het er wel iets minder dan vorige week.

De grootste dalers

Op de lijst met grootste dalers vinden we Telcoin TEL terug bovenaan deze lijst met een daling van -26,95%. Verder staat XinFin Network XDC (-19,80%), Waves (-14,96%), Celo (-13,13%) en Internet Computer ICP (-12,32%) hierop.

Vorige week nog vonden XDC terug op de lijst met grootste dalers. Dit hebben we al vaker gezien in de tijd dat we deze artikelen schrijven. Coins die de ene week op de ‘stijgers’ lijst staan vinden we de andere week op de ‘dalers’ lijst terug. 

Een correctie komt regelmatig voor in het geval van een grote stijging. Vergeet daarom nooit om je winst te nemen in deze gevallen. Denk hierover na voordat je een positie inneemt.

De markt

De totale hoeveelheid geld in de crypto markt (market cap) is bijna gelijk gebleven in de afgelopen week. Het begon we week op 1.209 miljard en is op 1.202 miljard geëindigd. Het is overigens wel een opvallende grafie, want met name in het midden van afgelopen week stond de market cap aanzienlijk lager dan nu.

De bitcoin dominantie is weer een klein beetje gestegen. Het begon vorige week op een percentage van 44,78% en is geëindigd op 45,42%. Geen grote stijging, maar we zien wel dat dit verschil komt van andere coins zoals Ethereum en Cardanao.

Afgelopen week zijn er ook weer artikelen verschenen op currentcrypto.nl. We schreven over de Wrapped Bitcoin verwachting, of Litebit betrouwbaar is, de XinFin network verwachting, de verwachtingen van Nimiq en Agrello en de winactie op Binance

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.