We nemen iedere week de gebeurtenissen uit de crypto wereld met je door. Zo kijken we naar de grootste stijgers en dalers en proberen we andere trends te ontdekken in de koersen. Vorige week was een week met maar weinig groen.

De grootste stijgers

Het is nog niet eerder gebeurt sinds we deze artikelen schrijven dat er zo weinig groen was in de top 100 van coinmarketcap. In totaal hebben we maar vijf projecten gevonden die een koersstijging doorgemaakt hebben in de afgelopen week.

Op deze lijst staan NEM (+19,99%), OKB (+6,76%), Ravencoin RVN (+3,26%), Hedera Hashgraph HBAR (+2,09%) en Revain REV (+0,22%). Allemaal niet om over naar huis te schrijven, maar in ieder geval positief.

De grootste dalers

Je kunt je wel voorstellen dat het tegenovergestelde waar is op de lijst met grootste dalers. Op vijf na is alles in het rood geëindigd vorige week. Bovenaan deze lijst staat THETA met -28,77%.

Verder staat Tezos XTZ (-19,34%), Chiliz CHZ (-10,52%), Decentraland MANA (-18,04%) en Axie Infinity AXS (-8,47%) op deze lijst. Ondanks dat bijna alles rood is vallen de percentages nog enigszins mee. Een ‘grootste’ daling van bijna 30% valt nog mee als we dit vergelijken met dalingen die we eerder wel eens gezien hebben.

De markt

Aan deze schommelingen te zien lijkt het erop dat de markt relatief rustig bewogen heeft. Geen gigantische uitschieters omhoog of omlaag. Als we naar de marketcap kijken zien we wel dat er een behoorlijk bedrag uit de markt is verdwenen. Vorige week stond het totale bedrag in de crypto wereld namelijk op 1.204 miljard. Op het moment van schrijven is dat nog maar 1.088 miljard.

De meeste coins uit de top 10 hebben iets aan marktaandeel verloren al zijn het kleine percentages. Bitcoin heeft dit erbij gekregen en is vorige week gestegen van een dominantie van 45,31% naar 46,18%.

We schreven vorige week over verschillende koers verwachtingen op de website. Over die van UniLend, Cortex, Flow en MDEX.  

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.