Wekelijks nemen we op currentcrypto.nl de grootste stijgers en dalers door uit de crypto wereld. Het is verstandig om bij te zijn van de meest recente ontwikkelingen, bijvoorbeeld over XRP. Je kunt hierdoor trends ontdekken op de crypto markt en hier winst mee maken. Ook nemen we de twee interessantste crypto’s door, Bitcoin en Ethereum. Verder plaatsen we de laatste artikelen van onze website nogmaals voor je in één overzicht.

Bitcoin en Ethereum

Bitcoin heeft op het moment van schrijven een waarde van 37.473,46 ($ 43,941.00). In de afgelopen 7 dagen was het koersverschil van Bitcoin -4.88%. Op dit moment heeft het een marktkapitalisatie van 705.306.652.080 . De huidige supply van Bitcoin is 18,821,400 BTC en de totale hoeveelheid BTC die ooit zal bestaan is 21,000,000 BTC. Het trading volume van Bitcoin is 31.175.800.917 .

Ethereum heeft op het moment van schrijven een notering van 2.617,29 ($ 3,069.01). Het koersverschil van Ethereum was in de afgelopen 7 dagen -10.21%. Op dit moment heeft Ethereum een marktkapitalisatie van 307.799.906.331 . In totaal zijn er 117,602,323 ETH uitgegeven. Het trading volume van ETH is 21.152.638.396 .

De grootste stijgers

Iedere week nemen we de top 100 van coinmarketcap onder de loep om te bekijken welke cryptocurrency het indrukwekkends zijn gestegen. In de laatste zeven dagen zijn de hieronder genoemde crypto’s uit de top van cmc het meest toegenomen in waarde:

Top stijgers afgelopen 7 dagen
#CoinPriceMarketcapChange (7D)

De grootste dalers

We kijken ook wekelijks naar de grootste dalers uit de top 100 van cmc. We hebben ook een verzameling voor je geplaatst waar je precies kunt zien welke cryptocurrency het meest qua prijs zijn verloren de laatste zeven dagen:

Top dalers afgelopen 7 dagen
#CoinPriceMarketcapChange (7D)

De laatste artikelen

We plaatsen iedere week nieuwe artikelen over nieuwe koers prognoses, crypto nieuws of andere interessante artikelen die je wellicht kunnen assisteren met het maken van de juiste keuzes. Hieronder een lijst van de laatste artikelen van ons:

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.